skip to Main Content
Gratis proefweek

Zaktraining

De zak- en conditietraining is een work-out waarbij je per tweetal bij een bokszak staat. Tijdens deze les train je alle spiergroepen en werk je aan je conditie & uithoudingsvermogen. Sporters van alle niveaus kunnen hieraan meedoen, dames én heren, ongeacht leeftijd en ervaring.

Onze enthousiaste trainers en de energieke muziek zorgen ervoor dat de zaktraining onze populairste les is. Er is absoluut geen drempel, je bepaalt namelijk zelf in hoeverre je je inzet. Je kan jezelf helemaal slopen of je doet lekker rustig aan, de keuze ligt helemaal bij jou!

Zaktraining met techniek

Het eerste half uur op de zak en het andere half uur met je partner, dat houdt de zaktraining met techniek in. Het is een combinatie tussen een zaktraining en een kickboks techniek training.

Zak- en parcourstraining

Best of both worlds! Een combinatie van een boks zaktraining en functional training in één les. De (kick)boksoefeningen op de zak worden afgewisseld met lichaamsoefeningen. Dit zijn oefeningen met je eigen lichaamsgewicht zoals squatten en situps, maar ook op al onze nieuwe HIT (High Intensity Training) apparatuur zoals airbikes en roeimachines.
De zak- en parcourstraining is één van de mooiste workouts die we aanbieden, onder andere omdat er zo ontzettend veel variatie in de lessen zit. Je traint de kracht in je hele lichaam, maar werkt ook volop aan je conditie en je uithoudingsvermogen.

Ochtendmis

De aller uniekste zaktraining! Al jarenlang komen we met een grote groep bijeen op zondagochtend 10 uur om de zondag op een fantastische manier te beginnen.

Trainers:

  • Jeremy Blijd
  • Gilbert Yvel
  • Jerry de Jong
Online inschrijven