skip to Main Content
Gratis proefweek

Sportschool Maartensdijk

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Sportschool Maartensdijk

In de omgeving van Maartensdijk, vind je sportschool Burning Heart. Wij zijn een echte familie sportschool en ontvangen iedereen met open armen. Onze slogan is dan ook ‘one gym one fam’. De sfeer die er in Burning Heart hangt is uniek. De deskundige trainers hebben passie voor hun vak en een enorme gedrevenheid om deze passie over te brengen op de leden. Iedereen is welkom, van jong tot oud, van beginner tot gevorderde. Onze sportschool nabij Maartensdijk is toegankelijk voor iedereen.

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Fitness sportschool regio Maartensdijk

In Burning Heart, de sportschool in de regio Maartensdijk, vind je veel verschillende afdelingen waar je een heerlijk kan sporten. Bijvoorbeeld onze prachtige fitnessruimtes die 24/7 geopend zijn. Bij deze sportschool vind je de grootste fitness van ’t Gooi. Burning Heart onderscheidt zich van andere sportscholen doordat we constant blijven investeren. Om te zorgen dat je altijd de beste fitness toestellen tot je beschikking hebt, schaffen we maandelijks nieuwe apparatuur aan. Zo doen we er alles aan om jou de beste ervaring te bieden!

Het kan voorkomen dat je niet tijdens de reguliere openingstijden kan of wil sporten. Eén van onze grote voordelen is dat de fitness 24/7 geopend is! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Een ander groot voordeel is dat we ieder lid een gratis fitcheck aanbieden. Tijdens deze check word je bmi berekent, je spiermassa, je vetmassa enzovoort. Zo weet je direct hoe je ervoor staat! Ben je nog niet helemaal thuis in de fitness? Onze trainer loopt graag een keer met je mee en geeft uitleg over de voor jou geschikte apparaten.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Groepslessen sportschool Maartensdijk

In Burning Heart, de sportschool nabij Soest, bieden wij nog veel meer aan dan alleen onze fitnessruimtes. Wekelijks zijn er meer dan 80 lesuren waaraan je kan deelnemen. Zo zijn wij een NOC NSF erkende boksschool bij de Nederlandse Boksbond met een top niveau aan wedstrijdboksers tot gezellige recreanten. Ook bieden we meerdere keren per dag onze populairste les aan: de zaktraining. Tijdens deze conditionele training sta je met een tweetal bij een zak diverse (kick)boks- en conditie oefeningen uit te voeren.

Omringd door zoveel prachtige heide, zijn we ook vaak buiten te vinden tijdens onze Bootcamp lessen. We hebben een aantal variaties van deze les om voor ieder niveau iets aan te bieden. Lukt het je niet om te rennen? Of heb je er gewoon geen zin in? Dan is de Walking Bootcamp iets voor jou! Zet je juist liever een tandje bij? Dan staat de XXL Bootcamp je op het lijf geschreven.

Daarnaast bieden we diverse krachttraining lessen aan, waarvan de populairste: FP30. FP30 is een full body HIIT workout. 30 onderdelen met eindeloze variaties, inzet-rust-inzet-rust. Zie het als een groot parcours voor volwassenen, waar je met een fantastisch en voldaan gevoel uit komt. Net als alle andere lessen geldt ook hierbij, je bepaalt zelf in hoeverre je je inzet.

Waar je interesse ook ligt, bij Burning Heart ben je aan het juiste adres om op een verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Van beginner tot gevorderden, iedereen is welkom! Bekijk het aanbod van al onze trainingen hier.

Interesse

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden bij onze sportschool in de regio Maartensdijk? Kom dan gerust eens langs op de Franciscusweg 307 in Hilversum. We laten je met liefde onze mooie sportschool zien. Wil je eerst nog kijken hoe Burning Heart je bevalt? Meld je dan aan voor de gratis proefweek.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen