skip to Main Content
Gratis proefweek

Judo Baarn

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Judo Baarn

Ben je opzoek naar lessen judo in de regio Baarn? Dan is sportschool Burning Heart in Hilversum waar je naar op zoek bent! Al vanaf 2.5 jaar geven wij les aan de judokaatjes. Geen één kind is hetzelfde en daar wordt tijdens de lessen judo rekening mee gehouden. De ene klimt en klautert de hele zaal door, de ander kijkt wat meer de kat uit de boom. Onze meesters Stijn en Jasper weten de lessen judo nabij Baarn leuk te maken voor iedereen!

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Judo in de regio Baarn

Respect en plezier zijn de twee basisprincipes tijdens de lessen judo in de regio Baarn. De lessen bestaan uit een aantal belangrijke onderdelen; valbreken en judotechnieken. Het valbreken is het leren vallen op de judomat zonder jezelf te bezeren. De judotechnieken bestaan uit grond- en staande technieken, denk hierbij aan houdgrepen en worpen.

Er is zoveel te leren dat kinderen niet snel op de sport uitgekeken raken. Wij organiseren ook regelmatig judo examens. Dit doen we om de judoka’s doelen te leren stellen en deze te behalen, wat op een natuurlijke wijze wordt gevolgd door motivatie en zelfvertrouwen.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Wat is judo?

Judo is van oorsprong een Japanse verdedigingssport ontwikkeld door de Japanner Jigoro Kano. Zijn doel was een sport ontwikkelen die geen gevaar meebracht en veel plezier zou schenken. Vertaald naar het Nederlands betekent judo dan ook ‘de zachte weg’. Je gebruikt de kracht van de tegenstander in je eigen voordeel en zelfbeheersing staat centraal. Zie het als een spel van controle. Dit betekent dat je fysiek niet sterker hoeft te zijn, je hoeft alleen slimmer te zijn en de juiste technieken toe te passen. Dit maakt judo zo’n mooie en toegankelijke sport.

Stoeikampioenen vanaf 2.5 jaar

Bij sportschool Burning Heart geven we al les aan judoka’s vanaf 2.5 jaar. De les stoeikampioenen duurt een half uur. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de leeftijd, peuters zijn namelijk altijd in de weer; ontdekken, stoeien, klimmen, klauteren en ga zo maar door. Het hoort er allemaal bij! Tijdens de lessen judo vinden we het belangrijk kinderen hier alle ruimte voor te geven. De motoriek ontwikkeld ongekend snel en iedere judoka maakt nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

De ene judoka voelt zich gelijk helemaal thuis, de ander kijkt liever eerst even vanaf de zijlijn. Om iedere peuter het gevoel van plezier en veiligheid te geven, gaan bij ons de ouders lekker mee de mat op! En stiekem vinden sommige ouders het nog leuker dan het kind zelf. Zeg nou zelf, een half uurtje stoeien met je eigen toekomstige judoka na een drukke werkweek is toch een heerlijke uitkomst?

Burning Heart

Heb je interesse om onderdeel te worden van onze familie? Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie of thee op de Franciscusweg 307 in Hilversum. We laten je graag onze prachtige sportschool zien. Wil je liever eerst kijken of de lessen judo nabij Baarn bij je passen? Schrijf je dan in voor een gratis proefweek.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen

Calisthenics Hilversum