skip to Main Content
Gratis proefweek

Judo Bussum

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Judo Bussum

Ben je opzoek naar lessen judo nabij Bussum? Zoek dan niet verder! Al vanaf 2.5 jaar kunnen de kleine judoka’s bij ons terecht. Sportschool Burning Heart in Hilversum heeft de mooiste, grootste en schoonste judo dojo van ’t Gooi. De ruimte staat volledig in het daglicht en de ventilatie. Zowel voor de kleine judoka’s als de ouders is de ruimte een genot, want alle ouders kunnen vanuit ons restaurant met een kopje koffie of een gezonde maaltijd van de lessen judo genieten!

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Judo in de regio Bussum

Judo wordt een vechtsport genoemd, maar wij zien het meer als een verdedigingssport. Respect en plezier staan voorop bij Burning Heart tijdens de lessen judo in de regio Bussum. De lessen bestaan uit een aantal onderdelen. Een belangrijk onderdeel is het leren vallen, met andere woorden het valbreken. De judoka’s leren op de judomat terecht te komen zonder zichzelf te bezeren. Daarbij leren ze ook veel grond technieken en staande technieken. Het leren van houdgrepen en worpen kom je zeker tegen bij de lessen van Burning Heart.

Judo is een sport waarbij zoveel te leren valt dat kinderen er niet snel op uitgekeken raken. Wij organiseren ook regelmatig examens. Dit doen we om de judoka’s doelen te leren stellen en deze te behalen, wat op een natuurlijke wijze zorgt voor motivatie en zelfvertrouwen.

Meester Stijn en meester Jasper verwachten niet dat ieder kind direct een judopak heeft. Dat komt allemaal later wel! Iedereen kan gewoon aantrekken waar hij of zij zich comfortabel in voelt.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Stoeikampioenen

De stoeikampioenen zijn onze judoka’s tussen de 2.5 en 4 jaar. Peuters zijn altijd in de weer; ontdekken, stoeien, klimmen, klauteren en ga zo maar door. Het hoort er allemaal bij! Tijdens de lessen judo nabij Bussum krijgen de kinderen hier alle ruimte voor. De motoriek ontwikkelt zich ongekend snel en iedereen maakt nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Sommige judoka’s klimmen gelijk de hele zaal door en sommige kijken liever even de kat uit de boom. Om het gevoel van plezier en veiligheid bij de peuters te vergroten, gaan de ouders bij ons lekker mee de mat op! En stiekem vinden sommige ouders het nog veel leuker dan het kind zelf. Is het geen mooie uitkomst om na een drukke werkweek een half uurtje te stoeien met je eigen toekomstige judoka?

Geschiedenis

Judo is van oorsprong een Japanse verdedigingssport ontwikkeld door de Japanner Jigoro Kano. Jigoro was vroeger een klein en slank mannetje die het flink te verduren heeft gekregen. Hij werd veel gepest maar durfde nooit iets terug te doen. Toen Jigoro een jaar of 16 was is hij begonnen met Jiu-Jitsu. Hij had gehoord dat je daar kon leren hoe je een fysiek sterkere tegenstander kan verslaan. Door de lessen Jiu-Jitsu die Jigoro volgde werd hij fysiek sterker en verbeterde zijn conditie, maar het belangrijkste was dat hij mentaal sterker werd. Jigoro Kano begon voor zichzelf op te komen.

Kano vond dat Jiu-Jitsu veel goeds had, maar toch vond hij dat het er soms hard aan toe kon gaan. Hij zat vaak onder de pleisters en kreeg hier zelfs een bijnaam voor; ‘Bansoko’ (de pleister).

Kano vond dat het anders kon. Na veel trainen kwam hij in 1882 met de sport judo. In tegenstelling tot Jiu-Jitsu draait judo niet om je tegenstander verslaan, het is meer een soort spel hoe je iemand het beste kan werpen of in controle kan houden zonder diegene te blesseren.
Tijdens judo leer je de kracht van je tegenstander te gebruiken om hem of haar te overmeesteren. Respect is één van de belangrijkste aspecten.

Interesse

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden bij sportschool Burning Heart? Kom dan een keer een kijkje nemen op de Franciscusweg 307 in Hilversum. We laten je graag onze prachtige sportschool zien. Wil je liever eerst uitproberen hoe de lessen judo nabij Bussum bevallen? Meld je dan aan voor een gratis en vrijblijvende proefweek.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen