skip to Main Content
Gratis proefweek

MMA Hilversum

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

MMA Hilversum

Heb je interesse om MMA in Hilversum te volgen? Sportschool Burning Heart is precies wat je zoekt! We beschikken over een prachtige, grote budo dojo waar meerdere keren per week MMA gegeven wordt. Wanneer je de sportschool binnenstapt merk je het direct, de sfeer is uniek. We zijn een echte familie sportschool en geven lessen aan ieder niveau; van jong tot oud, van beginner tot gevorderde en van recreanten tot sporters met wedstrijd ambities. De slogan van Burning Heart is dan ook ‘one gym one fam’. Wij staan voor; vol energie in het leven staan, in balans zijn met jezelf en respect hebben voor elkaar. Sportschool Burning Heart zorgt ervoor dat de lessen MMA in Hilversum leuk en effectief zijn voor iedereen.

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

MMA in Hilversum

Burning Heart beschikt over een aparte afdeling in het gebouw om lessen MMA in Hilversum te volgen. Deze prachtige ruimte noemen we de budo Dojo, budo staat voor Japanse vechtsporten. Er ligt een grote mat die is gemaakt om zowel staand als liggend fijn en veilig te kunnen trainen. De ondervloer is 4 cm hoog en daaroverheen ligt een spandoek, zodat we de vloer makkelijk kunnen desinfecteren. Iedere dag wordt de ruimte volledig schoongemaakt!

MMA staat voor Mixed Martial Arts. Het is een vechtsport waarbij verschillende vechtsporten gecombineerd worden, zoals Braziliaans Jiu Jitsu, judo, worstelen, karate, (kick)boksen enzovoort. MMA is een multidisciplinaire vechtsport. Vele denken dat je tijdens MMA alles mag, dit is natuurlijk niet waar. Als dit zo zou zijn zouden we het geen sport noemen! Er zijn heus wel regels en deze gaan we je leren tijdens de lessen MMA in Hilversum. Het belangrijkste tijdens de lessen bij Burning Heart is dat je respect voor elkaar hebt, onze trainer zal dit ook altijd blijven benadrukken.

In het begin kun je MMA-handschoenen van ons lenen. De les is op blote voeten en je mag gewoon dragen wat jij lekker vindt zitten. Het enige wat je mee hoeft te nemen is je positieve energie!

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Competitie

In wedstrijden wordt er onderscheidt gemaakt tussen gewichtsklasse en wedstrijdervaring. Er is tijdens een wedstrijd altijd een scheidsrechter en een arts aanwezig om ervoor te zorgen dat alles veilig verloopt. Natuurlijk gaat ook je eigen trainer mee om je te supporten. Een MMA-wedstrijd bestaat vaak uit 3 of 5 ronden (variërend van 3 tot 10 minuten elk). De winnaar wordt bepaald door middel van een (tactical) knock-out, submission (aftikken) of jurybeslissing.

Een MMA-wedstrijd vechten is een prachtig doel om naartoe te werken, maar hier is hard werk voor nodig. Je dient consistent te trainen en je techniek te verbeteren tot onze trainer zegt dat je er klaar voor bent. Je kan niet zomaar een MMA-wedstrijd vechten. Wanneer je bereid bent om hard je best te doen zijn er zeker genoeg mogelijkheden om wedstrijden te vechten namens sportschool Burning Heart.

Interesse

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze lessen MMA in Hilversum? Breng dan eens een bezoekje aan onze sportschool! Burning Heart zit op de Franciscusweg 307 in Hilversum. We laten je graag onze prachtige sportschool zien. Wil je eerst kijken hoe de lessen MMA je bevallen? Meld je dan aan voor een gratis proefles.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen