skip to Main Content
Gratis proefweek
Mma Hilversum

MMA

MMA staat voor Mixed Martial Arts. Het is een vechtsport waarbij verschillende vechtsporten gecombineerd worden, zoals Braziliaans Jiu Jitsu, judo, worstelen, karate, (kick)boksen enzovoort. MMA is een multidisciplinaire vechtsport. Vele denken dat je tijdens MMA alles mag, dit is natuurlijk niet waar. Als dit zo zou zijn zouden we het geen sport noemen! Er zijn heus wel regels en deze gaan we je leren tijdens de lessen MMA in Hilversum.

Het belangrijkste tijdens de lessen bij Burning Heart is dat je respect voor elkaar hebt, onze trainer zal dit ook altijd blijven benadrukken.

In het begin kun je MMA-handschoenen van ons lenen. De les is op blote voeten en je mag gewoon dragen wat jij lekker vindt zitten. Het enige wat je mee hoeft te nemen is je positieve energie!

Burning Heart beschikt over een aparte afdeling in het gebouw om lessen MMA te volgen. Deze prachtige ruimte noemen we de budo dojo, budo staat voor Japanse vechtsporten. Er ligt een grote mat die is gemaakt om zowel staand als liggend fijn en veilig te kunnen trainen. De ondervloer is 4 cm hoog en daaroverheen ligt een spandoek, zodat we de vloer makkelijk kunnen desinfecteren. Iedere dag wordt de ruimte volledig schoongemaakt!

Trainer:

  • Daan van Velzen
Online inschrijven