skip to Main Content
Gratis proefweek

Sportschool Huizen

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Sportschool Huizen

In de regio Huizen, vind je sportschool Burning Heart. Burning Heart staat bekend als een echte familie sportschool, dit merk je direct wanneer je bij ons binnenstapt. Onze slogan is: ‘one gym one fam’. Bij onze sportschool nabij Huizen is dan ook echt iedereen welkom. Van jong tot oud, van beginners tot ervaren sporters en van recreanten tot vechtsporters met wedstrijd ambities. De deskundige trainers van Burning Heart staan voor: vol energie door het leven, in balans zijn met jezelf en respect hebben voor elkaar. Dat zijn de basisprincipes van onze sportschool in de regio Huizen, Burning Heart!

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Fitness sportschool regio Huizen

In de regio Huizen, bij sportschool Burning Heart vind je veel verschillende afdelingen waar je jezelf heerlijk kan uitleven en je verantwoord aan je gezondheid kan werken. Eén de pronkstukken van onze sportschool nabij Huizen is onze prachtige fitnessruimte. Bij Burning Heart vind je namelijk de grootste fitness van ’t Gooi. De fitnessruimte staat vol met prachtige apparatuur waar je heerlijk kan trainen. Doordat wij continu blijven investeren in nieuwe apparatuur zorgen we ervoor dat je altijd de beste toestellen tot je beschikking hebt. Op die manier doen we er alles aan om jou de beste fitness ervaring te kunnen bieden.

In onze fitness kun je zelfstandig gebruik maken van alle apparatuur. Vind je het lastig om zelfstandig te trainen? Dan helpen we jou uiteraard graag! Bij onze sportschool heb je namelijk ook de mogelijkheid om met een professionele personal trainer aan de slag te gaan. Met deze trainer bespreek je jouw doelstellingen en aan de hand van deze doelstellingen ga je samen lekker aan de slag om jouw doelen te bereiken!

Ben je niet in de mogelijkheid om te trainen binnen onze gebruikelijke openingstijden? Dan is het bij Burning Heart ook mogelijk om 24/7 gebruik te maken van onze fitness! Op die manier bepaal je zelf op welke tijd jij lekker kan gaan sporten. Meer informatie over 24/7 sporten? Neem dan contact met ons op.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Verschillende lessen sportschool Huizen

In de buurt van Huizen, bij sportschool Burning Heart, kun je terecht voor een groot aanbod van verschillende sportlessen. De lessen bij Burning Heart zijn geschikt voor ieder niveau. Onze trainers hebben respect voor iedereen en vragen ook respect van iedereen. Zodat iedereen op een prettige manier aan al onze lessen kan deelnemen. Bij Burning Heart kun je terecht voor onder andere kickbokslessen, zak- en conditietraining, judo, Braziliaans Jiu Jitsu, MMA en nog veel meer! Bekijk het aanbod van al onze trainingen hier.

Ben je nieuwsgierig geworden wat Burning Heart voor jou zou kunnen betekenen? Kom dan eens een kijkje nemen in onze prachtige sportschool! Wij zitten aan de Franciscusweg 307 in Hilversum. Stap gerust eens binnen, dan laten we je graag al het moois van Burning Heart zien. Wil je eerst proberen of het sporten bij ons je goed bevalt? Meld je dan aan voor onze gratis proefweek en ervaar al het moois wat Burning Heart te bieden heeft!

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen