skip to Main Content
Gratis proefweek

Fitness Huizen

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Fitness Huizen

Op zoek naar een goede fitness in de regio Huizen? Dan moet je echt bij Burning Heart in Hilversum zijn! Wij staan bekend als een echte familie sportschool. Onze slogan is dan ook: ‘one gym, one fam’. Zodra je onze sportschool binnenstapt dan merk je dit meteen; de familiaire sfeer is uniek! Bij Burning Heart hebben we passie voor ons vak en brengen dit maar al te graag over op onze leden. Iedereen is welkom bij Burning Heart! Van jong tot oud, van beginner tot gevorderde en van recreanten tot vechtsporters met wedstrijd ambities. Wij staan voor: vol energie in het leven staan, in balans zijn met jezelf en respect hebben voor elkaar. Kom maar eens kijken op onze prachtige sportschool en kijk wat Burning Heart jou kan bieden!

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Fitness regio Huizen

Burning Heart beschikt over de grootste fitness van de regio Huizen. In deze fitnessruimte vind je de mooiste fitnessapparatuur waarop je perfect aan je gezondheid kan werken. Wat ons onderscheidt van andere sportscholen is het feit dat we continu blijven investeren en vernieuwen. Zo schaffen wij regelmatig volledig nieuwe fitnessapparatuur aan of vervangen we de huidige apparatuur voor verbeterde toestellen. Zo zorgen we ervoor dat jij te allen tijde gebruik kan maken van de beste apparatuur en op een verantwoorde manier bij ons kan trainen.

Het uitgangspunt van Burning Heart is om het lichaam in een betere staat brengen. Of hier nu de focus ligt op spiermassa vergroten, vetmassa verminderen of uithoudingsvermogen verbeteren. Dit doe je door het lichaam te prikkelen en uit te dagen waardoor de belastbaarheid toeneemt. Uiteraard kun je in de fitness nabij Huizen zelfstandig jezelf uitleven op al onze verschillende fitnesstoestellen. Vind je het lastig om zelfstandig je fitness oefeningen te doen en kun je je weg nog niet goed vinden in de sportschool? Dan kan één van onze personal trainers de ideale oplossing voor jou zijn.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Trainingsaanbod

Bij Burning Heart kun je niet alleen terecht in een prachtige fitnessruimte. Per week hebben we ook meer dan 80 lesuren waar je gebruik van kan maken. Zo zijn wij een NOC NSF erkende boksschool bij de Nederlandse Boksbond en verzorgen we diverse bokstrainingen. Daarnaast kun je ook terecht voor bijvoorbeeld Bootcamp, Braziliaans Jiu Jitsu, MMA en nog veel meer! Waar je interesse ook ligt, bij Burning Heart kun je altijd terecht om op een sportieve manier aan je gezondheid te werken. Elke les is toegankelijk voor ieder niveau en je bepaalt zelf in hoeverre je je inzet.

Interesse

Ben je nieuwsgierig geworden wat Burning Heart voor jou kan bieden en wil je de sfeer op onze sportschool eens komen proeven? Kom dan gerust eens langs bij Burning Heart! Je vindt ons op de Franciscusweg 307 in Hilversum, vlakbij Huizen. Tijdens een rondleiding laten we je graag de mogelijkheden van onze fitnessruimte zien en uiteraard mag je ook een kijkje nemen in de zalen waarin wij onze groepslessen verzorgen. Wil je eerst een keertje komen proeftrainen? Meld je dan hier aan voor een gratis proefweek bij Burning Heart!

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen