skip to Main Content
Gratis proefweek

Kickboksen Huizen

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Kickboksen Huizen

Ben je geïnteresseerd om te gaan kickboksen in de regio Huizen? Dan is sportschool Burning Heart echt iets voor jou! We zijn een echte familie sportschool met een unieke sfeer die je direct voelt wanneer je binnenstapt. De slogan is dan ook ‘one gym one fam’. Iedereen is welkom bij Burning Heart; jong tot oud, van beginner tot gevorderde en van recreanten tot sporters met wedstrijd ambities. We zorgen ervoor dat het kickboksen nabij Huizen toegankelijk blijft voor iedereen! Onze gepassioneerde leraren helpen je op een leuke en gezonde manier naar je doelstellingen te werken. Eén ding is zeker; once you’re in, you never want to leave!

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Kickboksen in de regio Huizen

Kickboksen is een sport waarbij je je armen én je benen gebruikt. Je traint je hele lichaam en werkt aan je conditie, uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie, lenigheid en nog veel meer! Kickboksen is een zeer effectieve sport en zo intensief als je het zelf maakt. Ook voor je geest is de sport fantastisch. Je zult merken dat je steeds beter in je vel gaat zitten. Er zijn weinig andere sporten waarbij je je lichaam en geest zo intens gebruikt als bij kickboksen.

Al vanaf 4 jaar kun je kickboksen nabij Huizen op verschillende lesniveaus. Tijdens de lessen staat respect voor de tegenstander en de trainer altijd voorop. De meest populaire les wordt meerdere keren per dag gegeven; de zaktraining. Per tweetal sta je bij een bokszak en wissel je kickboks oefeningen af met conditieoefeningen. Onze enthousiaste trainers en de energieke muziek zorgen ervoor dat je altijd met een voldaan gevoel weggaat.

Om aan je kickboks techniek te werken bieden we verschillende technieklessen aan. Als beginner is het ideaal om een les basistechniek zonder sparren mee te doen, overigens is het bij geen van onze lessen verplicht om te sparren! Je hebt zelf de vrije keuze om te bepalen wat je wel of niet wil doen.

Ben je benieuwd naar alle kickboks lessen die Burning Heart aanbiedt? Bekijk dan het hele lesaanbod.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Kickboks accessoires

Het meest essentiële accessoires tijdens het kickboksen zijn kickbokshandschoenen. Kickboksers zijn verplicht deze te dragen. Maak je niet druk als je zelf nog geen bokshandschoenen tot je beschikking hebt! In het begin kan je ze van ons lenen. De handschoenen worden gebruikt om zowel je handen als het lichaam van je tegenstander te beschermen. Ze zijn absoluut onmisbaar tijdens onze lessen kickboksen nabij Huizen.
De scheenbeschermers zijn natuurlijk ook niet weg te denken in een kickboksschool. Ze dempen de impact van de trap tijdens een training. Wanneer je meedoet met een zaktraining is de keuze aan jou of je scheenbeschermers draagt of niet, het is maar net waar je voorkeur ligt. Wil je een lesje techniek meedoen? Dan is het verplicht de scheenbeschermers te dragen. Natuurlijk kun je deze in het begin ook van ons lenen.

Gedurende technieklessen wordt het aangeraden een bitje te dragen, als je wilt sparren is dit zelfs verplicht. Deze verkopen wij aan de balie. Een bitje wordt ook wel een gebitsbeschermer genoemd. De naam zegt het al, dit zachte stukje kunststof plaats je op je boventanden om je gebit te beschermen.

Tenslotte hebben we de bandages. Deze lange wikkels bieden bescherming, versteviging en ondersteuning aan de polsen en knokkels. Bandages kunnen worden aangeschaft aan de balie bij Burning Heart.

Interesse

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt naar onze prachtige sportschool? Wacht dan niet langer en kom eens langs op de Franciscusweg 307 in Hilversum. Onder het genot van een bakje koffie of thee geven we je een rondleiding door sportschool Burning Heart zodat je onze unieke sfeer zelf kunt ervaren. Wil je eerst zelf het kickboksen in de regio Huizen uitproberen? Vraag dan een gratis proefweek aan! Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen