skip to Main Content
Gratis proefweek

Gym Naarden

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Gym Naarden

Wil je graag op een leuke en verantwoorde manier aan je gezondheid werken? Dan moet je bij Burning Heart zijn! Deze gym nabij Naarden is een echte familie sportschool. Zo’n sportschool waar je jezelf direct thuis en gewaardeerd voelt. Onze slogan is dan ook: ‘one gym, one fam’. Dit merk je dan ook direct wanneer je bij Burning Heart binnenstapt; de sfeer is uniek. Bij onze gym in de regio Naarden is dan ook iedereen welkom. Of je al jarenlang volop aan het trainen bent of een beginnend sporter bent, bij Burning Heart ontvangen we iedereen met open armen!

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Fitnessen in de gym nabij Naarden

Als je een goede sportschool zoekt voor fitness in Hilversum dan ben je bij Burning Heart aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over de grootste fitness in ’t Gooi. Wij bieden dan ook iedereen de mogelijkheid om op een verantwoorde manier aan hun gezondheid te werken in onze fitness. Wat onze fitness onderscheidt van andere sportscholen is het feit dat wij altijd blijven investeren en evolueren. Zo schaffen we maandelijks nieuwe fitness apparatuur aan of vervangen we de huidige toestellen voor verbeterde versies. Dit alles doen we zodat we jou de beste fitness ervaring kunnen bieden!

We bieden voor ieder lid een gratis fitcheck aan. Tijdens deze check wordt je vetpercentage gemeten, je spiermassa, je bmi enzovoort. Daarnaast kan de trainer een keer met je meelopen door de fitness, zodat je een korte uitleg krijgt over de voor jou geschikte apparaten. Vind je het lastig om zelfstandig te trainen of kun je je weg nog niet goed vinden in de fitness? Dan is personal training voor jou de ideale oplossing.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Verschillende lessen

Bij Burning Heart kun je niet alleen heerlijk sporten in onze fitnessruimte, we hebben ook een heel groot aanbod van verschillende groepslessen. Bij deze lessen zul je onder begeleiding van een ervaren en gepassioneerde leraar heerlijk aan de slag gaan. Zo kun je in onze gym nabij Naarden bijvoorbeeld kickboks lessen volgen. Bij het kickboksen gebruik je je armen én benen. Het is een sport waarbij je fysiek en mentaal sterker wordt. Bij deze zeer intensieve en effectieve sport verbeter je zowel je conditie als je spieropbouw. De lessen kickboksen bieden we aan voor de jeugd vanaf 4 jaar op verschillende niveaus, voor zowel dames als heren. Daarnaast kun je bij Burning Heart ook deelnemen aan de bootcamp. Deze training wordt heerlijk verzorgd in de buitenlucht. Bij deze lessen werk je individueel of in groepsverband aan diverse oefeningen en verbeter je zowel je conditie als je kracht. Naast deze lessen kun je bij Burning Heart nog véél meer sportlessen volgen. Benieuwd naar het volledige aanbod? Dit vind je op deze pagina.

Interesse

Ben je nieuwsgierig geworden naar Burning Heart? Stap dan gerust eens bij ons vinden. We zijn gelokaliseerd op de Franciscusweg 307 in Hilversum. Wil je eerst een keertje komen proeftrainen? Meld je dan hier aan voor een gratis proefweek bij Burning Heart!

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen