skip to Main Content
Gratis proefweek

Bootcamp Laren

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Bootcamp Laren

Wil je aan je gezondheid werken in de prachtige natuur van ‘t Gooi? Dan is onze Bootcamp in de regio Laren precies wat je zoekt! Tijdens deze lessen werk je individueel of in groepsverband aan diverse oefeningen in de buitenlucht. Sportschool Burning Heart in Hilversum is een echte familie sportschool, de sfeer is uniek. De Bootcamp lessen zijn toegankelijk voor iedereen; van jong tot oud en van beginner tot gevorderde. Dit alles maakt de Bootcamp nabij Laren precies wat je zoekt.

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Bootcamp in de regio Laren

We bieden vier verschillende lessen Bootcamp in de regio Laren onder leiding van drie verschillende gecertificeerde leraren. De lessen zijn afgestemd op verschillende niveaus, er is dus gegarandeerd een geschikte les voor je.

Op een lekker tempo train je met een gezellig groepje op de heide. Tussendoor worden diverse oefeningen uitgevoerd met onderdelen die je buiten overal tegen kunt komen: boomstammen, muurtjes, hekken, bankjes, ga zo maar door! Ook neemt de trainer regelmatig onderdelen mee vanaf de sportschool, bijvoorbeeld autobanden en touwen. De trainer probeert het beste in je naar boven te halen en helpt je je doelstellingen te bereiken. Je bepaalt natuurlijk wel zelf in hoeverre je je inzet.

De deelnemers van de Bootcamp nabij Laren zijn één grote familie. Het is een gezellige groep waar iedereen welkom is. Buiten de lessen om organiseert de Bootcampclub regelmatig gezellige uitjes.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Verschillende lessen

We bieden vier verschillende bootcamp lessen aan voor verschillende niveaus. Zo is er voor iedereen wel een geschikte les! Hieronder volgt een korte uitleg van de Bootcamp lessen. Ga voor meer informatie over de lessen naar het trainingsaanbod.

Walking Bootcamp

Kan je niet meer rennen? Of heb je er geen zin in? Dan is dit de ideale les voor jou! Lekker wandelen door de natuur met diverse oefeningen om fit te worden en fit te blijven. De les is niet te zwaar, maar zeker wel doeltreffend!

Beginners Bootcamp

Deze les leert je alle basisoefeningen van Bootcamp. Op een lekker tempo werk je aan je gezondheid in de mooie natuur die Hilversum rijk is. De Beginners Bootcamp is perfect voor de net startende bootcamper of de bootcamper die er een tijdje uit heeft gelegen.

Reguliere Bootcamp

Tijdens de reguliere Bootcamp is het al flink doorlopen met gevorderde oefeningen. Je hebt al flink wat conditie opgebouwd wanneer je met deze les kan deelnemen! Het is altijd fantastisch gezellig.

XXL Bootcamp

Deze Bootcamp is voor de echte strijders! 1.5 uur lang ga je vol gas met veel en zware oefeningen. We raden je aan om te starten met een andere Bootcamp les en met de XXL te beginnen wanneer de leraar zegt dat je er klaar voor bent! Tenzij je een echte zelfverzekerde waaghals bent.

Interesse

Ben je nieuwsgierig naar de bootcamp van Burning Heart? Kom dan eens langs bij op de Franciscusweg 307 in Hilversum. We laten je graag al het moois zien wat Burning Heart te bieden heeft. Wil je eerst kijken of onze Bootcamp in de regio Laren bij je past? Vraag dan een gratis en vrijblijvende proefweek aan.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen