skip to Main Content
Gratis proefweek

Groepslessen Hilversum

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Groepslessen Hilversum

Wil je groepslessen in Hilversum volgen? Dan ben je bij Burning Heart aan het juiste adres! Met meer dan 80 lesuren per week en een 24/7 geopende fitness is er altijd wel een geschikt moment te vinden. Wij zijn een echte familie sportschool in Hilversum. De sfeer is uniek en dit merk je direct wanneer je binnenstapt, bij ons is iedereen welkom! De lessen zijn toegankelijk voor elk niveau; van jong tot oud, van beginners tot gevorderden en van recreanten tot professionals. Onze slogan is dan ook: ‘one gym one fam’. De ervaren trainers hebben passie voor hun vak en brengen dit over op de leden. Wij staan voor: vol energie door het leven door het leven, in balans zijn met jezelf en respect hebben voor elkaar.

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Groepslessen in Hilversum

We bieden meer dan 80 lesuren per week aan waar je gebruik van kunt maken. Zo zijn wij een NOC NSF erkende boksschool bij de Nederlandse Boksbond met een topniveau aan wedstrijdboksers tot gezellige recreanten. Ook bieden we meerdere keren per dag onze populairste les aan: de zaktraining. Tijdens deze conditionele training sta je met een tweetal bij een zak diverse (kick)boks- en conditie oefeningen uit te voeren.

Bij Burning Heart kun je ook terecht voor bijvoorbeeld Bootcamp, een heerlijke training op de Hoorneboegse Heide. Tijdens deze lessen werk je individueel of in groepsverband aan diverse oefeningen in de buitenlucht. Deze oefeningen worden uitgevoerd met verschillende onderdelen die je overal buiten tegen kan komen. Hou je niet zo van rennen? Of kan je het niet meer? We bieden ook Walking Bootcamps aan.

Daarnaast bieden we diverse krachttraining lessen aan, waarvan de populairste: FP30. FP30 is een full body HIIT workout. 30 onderdelen met eindeloze variaties, inzet-rust-inzet-rust. Zie het als een groot parcours voor volwassenen, waar je met een fantastisch en voldaan gevoel uit komt.

Waar je interesse ook ligt, bij Burning Heart in Hilversum ben je aan het juiste adres om op een gezellige en gezonde manier jouw doelstellingen te bereiken. Ook wanneer je opzoek bent naar groepslessen in de regio Bussum zit je bij ons goed. De groepslessen in Hilversum zijn toegankelijk voor ieder niveau en je bepaalt zelf in hoeverre je je inzet. Bekijk het hele lesaanbod voor meer informatie.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Fitness in Hilversum

Als je een goede sportschool zoekt voor fitness in Hilversum dan ben je bij Burning Heart aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over de grootste fitness in ’t Gooi. Wij bieden dan ook iedereen de mogelijkheid om op een verantwoorde manier aan hun gezondheid te werken in onze fitness. Wat onze fitness onderscheidt van andere sportscholen is het feit dat wij altijd blijven investeren en evolueren. Zo schaffen we maandelijks nieuwe fitnessapparatuur aan of vervangen we de huidige toestellen voor verbeterde versies. Dit alles doen we zodat we jou de beste fitness ervaring kunnen bieden!

We bieden voor ieder lid een gratis fitcheck aan. Tijdens deze check wordt je vetpercentage gemeten, je spiermassa, je bmi enzovoort. Daarnaast kan de trainer een keer met je meelopen door de fitness, zodat je een korte uitleg krijgt over de voor jou geschikte apparaten. Vind je het lastig om zelfstandig te trainen of kun je je weg nog niet goed vinden in de fitness? Dan is personal training voor jou de ideale oplossing.

Interesse

Ben je enthousiast geworden over het aanbod bij sportschool Burning Heart? Kom dan gerust eens langs op de Franciscusweg 307 in Hilversum. We zijn een echte familie sportschool en laten je graag al het moois zien dat we te bieden hebben. Wil je eerst kijken hoe de lessen groepslessen in Hilversum bevallen? Meld je dan aan voor een gratis proefweek.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen