skip to Main Content
Gratis proefweek

Sauna Hilversum

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Sauna bij Burning Heart: Ontspanning inbegrepen!

In onze sportschool in Hilversum gaat het niet alleen om sporten en trainen. Met trots presenteren we onze sauna – een perfecte manier om na je workout te ontspannen. De sauna is inbegrepen bij elk sportschool abonnement, zodat je zowel je lichaam als geest kunt verzorgen.

Sauna in Hilversum

Waarom de Sauna?

De sauna bij Burning Heart is veel meer dan een plek voor ontspanning na het sporten. Het bevordert de gezondheid door het stimuleren van zweten, wat helpt bij het verwijderen van gifstoffen en het verbeteren van de bloedsomloop. Dit heeft een positief effect op het immuunsysteem en bevordert zowel lichamelijk als geestelijk welzijn. Bovendien kan de hitte van de sauna spierstijfheid verminderen en helpen bij de algehele ontspanning.

 

Herstel en Ontspanning

Voor sporters is de sauna een krachtig hulpmiddel voor herstel. De warmte helpt bij het ontspannen en herstellen van spieren, wat essentieel is na een intensieve training. Dit kan bijdragen aan een sneller herstel en vermindering van spierpijn, waardoor je sneller klaar bent voor je volgende trainingssessie. Daarnaast stimuleert de hitte van de sauna de afgifte van endorfines, wat een natuurlijke pijnverlichter is en een gevoel van welzijn geeft. Regelmatig sauna gebruik kan de weerstand van het lichaam tegen ziektes verhogen en bijdragen aan een gezondere levensstijl.

Frisse kleedkamers

Ervaar de ultieme verzorging en comfort in onze kleedkamers bij Burning Heart. Uitgerust met zowel warme douches om te ontspannen na een intensieve workout als ijskoude douches voor een verkwikkende oppepper, bieden onze kleedkamers een perfecte balans tussen ontspanning en verfrissing. Onze kleedkamers zijn ontworpen om je te voorzien van alle gemakken en een vleugje luxe, waardoor je met een goed gevoel je dag vervolgt.