skip to Main Content
Gratis proefweek

Sportschool Soest

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Sportschool Soest

Nabij Soest, vind je sportschool Burning Heart. Wanneer je bij Burning Heart binnenstapt merk je direct de unieke sfeer die er hangt. Iedereen voelt zich thuis, we staan bekend als één grote familie. Onze slogan is dan ook: ‘one gym one fam’. Bij onze sportschool vind je alleen maar professionele, gepassioneerde trainers. Deze passie en enorme gedrevenheid voor de sport brengen we over op onze leden. Van jong tot oud, van beginner tot gevorderde, van gezelligheidsdieren tot sporters met wedstrijd ambities, iedereen is welkom bij de familie van Burning Heart. Wij staan voor: vol energie door het leven, in balans zijn met jezelf en altijd respect hebben voor elkaar. Dit zijn de basisprincipes van onze sportschool nabij Soest!

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Fitness sportschool regio Soest

In de regio Soest, bij sportschool Burning Heart vind je veel verschillende afdelingen waar je lekker kan sporten. Met natuurlijk ook een prachtige fitnessruimte! Bij deze sportschool nabij Soest Zuid vind je de grootste fitness van ’t Gooi. Deze fitness staat vol met professionele apparatuur waar je het hele lichaam mee kan trainen. Burning Heart onderscheidt zich van andere sportscholen doordat we constant blijven investeren. Zo schaffen we met regelmaat nieuwe apparatuur aan zodat jij altijd de beste fitness toestellen kan gebruiken. We doen er alles aan om jou de beste ervaring te kunnen bieden.

Ben je nog niet helemaal thuis in de fitness of heb je moeite met zelfstandig trainen? Dit vormt geen obstakel. Bij Burning Heart heb je de mogelijkheid om samen met een personal trainer op een veilige en effectieve manier aan je doelstellingen te werken. Onder professionele begeleiding kun je alsnog in de fitness terecht.

Lijkt het je wat om 24/7 gebruik te maken van onze sportschool? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Verschillende lessen

In Burning Heart, de sportschool nabij Soest Zuid, bieden wij nog veel meer aan dan alleen onze fitnessruimtes. Per week zijn er meer dan 80 lesuren waar je aan kan deelnemen. Zo zijn wij een NOC NSF erkende boksschool bij de Nederlandse Boksbond met een top niveau aan wedstrijdboksers tot gezellige recreanten. Ook bieden we meerdere keren per dag onze populairste les aan: de zaktraining. Tijdens deze conditionele training sta je met een tweetal bij een zak diverse (kick)boks- en conditie oefeningen uit te voeren.

Daarnaast bieden we diverse krachttraining lessen aan, waarvan de populairste: FP30. FP30 is een full body HIIT workout. 30 onderdelen met eindeloze variaties, inzet-rust-inzet-rust. Zie het als een groot parcours voor volwassenen, waar je met een fantastisch en voldaan gevoel uit komt. Net als alle andere lessen geldt ook hierbij, je bepaalt zelf in hoeverre je je inzet.

Ben je al iets meer op leeftijd en wil je op een veilige manier in beweging blijven? Dan kan je bij ons terecht voor de StayFit 55+ les en de Walking Bootcamp. Onze ervaren trainers helpen je op een gezellige en effectieve manier je doelen te behalen.

Waar je interesse ook ligt, bij Burning Heart ben je altijd aan het juiste adres om op een sportieve manier aan je doelstellingen te werken. Elke les is toegankelijk voor ieder niveau en je bepaalt zelf in hoeverre je je inzet.

Interesse

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden van onze sportschool nabij Soest? Kom dan gerust eens langs op de Franciscusweg 307 in Hilversum, we laten je maar al te graag al het moois van onze sportschool zien! Wil je eerst nog kijken hoe Burning Heart je bevalt? Maak dan gebruik van de gratis proefweek.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen