skip to Main Content
Gratis proefweek

Kickboksen

Kickboksen is een sport waarbij je je armen én je benen gebruikt. Het is een zeer intensieve en effectieve sport voor zowel je conditie als je spieropbouw. Mentaal word je hier ook sterker van. Er zijn weinig andere sporten waarbij je je lichaam en geest zo intens gebruikt als bij kickboksen.

We bieden verschillende lessen kickboksen aan:

Techniek

De kickboks technieklessen zijn ideaal om je kickboks techniek te verbeteren. Je gaat dieper in op de stoten en trappen, maar ook op je dekking, je houding en het bewegen. Tijdens deze les heb je de optie om te sparren, maar dit is nooit verplicht. Je bepaalt zelf wat je wel en niet wil en dat is één van de redenen wat Burning Heart zo uniek maakt.

Techniek zonder sparren

De kickboks techniekles zonder sparren is in principe hetzelfde als de reguliere techniekles, maar het onderdeel sparren komt niet voor. De lessen zijn niet al te gecompliceerd wat het ideaal maakt voor beginners.

Jeugd: vanaf 11 jaar

De jeugdlessen focussen zich vooral veel op de kickboks techniek en het sparren. Zoals bij iedere les is het sparren natuurlijk geen verplicht onderdeel, de kinderen hebben de vrije keuze om te zeggen wat ze wel en niet willen. Verder is de jeugd ook van harte welkom bij de zaktrainingen.

Kids: vanaf 4 jaar

Al vanaf 4 jaar kunnen kids bij ons terecht om te kickboksen. Kickboksen is een ongelofelijk effectieve sport voor kinderen, zowel fysiek als mentaal. We zien kinderen binnen een paar weken volledig opbloeien en met de dag zelfverzekerder worden. Daarnaast komen er een heleboel leuke vriendjes en vriendinnetjes bij!

Tijdens de les leren de kinderen de techniek van het kickboksen maar doen ze ook allerlei spelletjes. Discipline tijdens het kickboksen en respect voor de leraren zijn erg belangrijk, maar een flinke dosis lol tijdens de spelletjes is ook verzekerd.

Trainers:

  • Jeremy Blijd
  • Gilbert Yvel
  • Jan van Eck
Online inschrijven