skip to Main Content
Gratis proefweek

Kickboksen Soest

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Kickboksen Soest

Heb je interesse om te kickboksen in de regio Soest? Dan ben je bij Burning Heart in Hilversum op het juiste adres! We zijn de grootste en gezelligste kickboksschool van ’t Gooi! In de sportschool geven we kickboksen aan ieder niveau; van jong tot oud, van beginner tot gevorderde en van gezelligheidsdier tot sporter met wedstrijd ambities. We zijn een echte familie sportschool en ontvangen iedereen met open armen. Onze professionele leraren hebben passie voor de sport en brengen deze passie over op de leden. Ze helpen je op een leuke en gezonde manier naar je doelstellingen toe te werken. Iedereen kan bij Burning Heart trainingen komen volgen, we zorgen ervoor dat het kickboksen toegankelijk blijft voor iedereen!

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Fitness 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Kickboksen in de regio Soest

Kickboksen is een zeer effectieve sport en zo intensief als je het zelf maakt. Je gebruikt je armen én je benen tijdens het kickboksen. Je traint je hele lichaam en werkt aan je conditie, uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie, lenigheid en nog veel meer! Mentaal ga je er ook stukken op vooruit, je zult merken dat je steeds beter in je vel gaat zitten.

Vanaf 4 jaar kun je kickboksen in de regio Soest. We geven allerlei verschillende lessen op ieder niveau. Op deze manier zorgen we ervoor dat er voor iedereen iets leuks te vinden is! De meest populaire les is de zaktraining. Deze wordt iedere dag meerdere keren gegeven. Per tweetal sta je bij een bokszak en wissel je kickboks oefeningen af met conditieoefeningen.

Burning Heart biedt verschillende technieklessen aan. Gedurende deze lessen werk je aan je kickboks techniek en ga je dieper in op het stoten en trappen, maar bijvoorbeeld ook op je dekking, je voetenwerk, het bewegen enzovoort. In sommige lessen heb je de optie om mee te doen met sparren, echter is dit nooit verplicht! Je hebt zelf de vrije keuze om te bepalen wat je wel en niet wil doen. We zorgen ervoor dat iedereen die bij ons komt kickboksen nabij Soest met een gelukkig en voldaan gevoel naar huis gaat.

Ben je benieuwd naar alle kickboks lessen die je bij ons kunt komen volgen? Bekijk dan het hele lesaanbod.

Tarieven

Fitness onbeperkt

€ 50,00 / maand

Onbeperkt fitness
365 dagen per jaar
24/7 open

Burning Heart onbeperkt

€ 67,50  / maand

Onbeperkt fitness + groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Burning Heart beperkt

€ 42,50 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 47,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 40,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Kickboks accessoires

Het meest essentiële accessoires tijdens het kickboksen zijn kickbokshandschoenen. Kickboksers zijn verplicht deze te dragen. De handschoenen worden gebruikt om zowel je handen als het lichaam van je tegenstander te beschermen. Daarnaast voorkomen ze blessures. Ze zijn absoluut onmisbaar tijdens onze lessen kickboksen nabij Soest. Maak je niet druk als je zelf nog geen handschoenen hebt! In het begin kan je ze van ons lenen.

De scheenbeschermers zijn natuurlijk ook niet weg te denken tijdens het kickboksen. Ze beschermen je schenen wanneer je een trap geeft en dempen hiermee de impact. Wanneer je meedoet met een zaktraining is de keuze aan jou of je scheenbeschermers draagt of niet. Het ligt aan je voorkeur. Tijdens de technieklessen is het verplicht de scheenbeschermers te dragen. Niet alleen uit veiligheid voor jezelf, ook voor je tegenstander. De scheenbeschermers kunnen in het begin ook bij ons worden geleend.

Sommige sporters vinden het fijn om bandages te dragen. Deze lange wikkels bieden bescherming, versteviging en ondersteuning aan de polsen en knokkels. Bandages kunnen worden aangeschaft aan de balie bij Burning Heart.

Gedurende technieklessen is het handig een bitje te dragen, als je wilt sparren is dit zelfs verplicht. Deze verkopen wij aan de balie. Een bitje wordt ook wel een gebitsbeschermer genoemd. De naam zegt het al, dit zachte stukje kunststof plaats je op je boventanden om je gebit te beschermen.

Tenslotte hebben we het bitje. Dit zachte stukje kunststof plaats je op je boventanden om je gebit te schermen. Wanneer je mee wil doen met de technieklessen is het verplicht om een bitje te dragen, als je er nog geen hebt kun je er een kopen aan de balie.

Interesse

Hebben we je overgehaald om een keer mee te doen met het kickboksen nabij Soest? Breng ons dan gerust een bezoekje. We zijn gelokaliseerd op de Franciscusweg 307 in Hilversum. We zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en beschikken over een groot terrein met gratis parkeerplekken. Wil je eerst zelf ervaren hoe onze sportschool is? Schrijf je dan in voor een gratis proefweek. Heb je nog vragen over het kickboksen? Neem dan contact met ons op.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen