skip to Main Content
Gratis proefweek

Judo Hilversum

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Judo Hilversum

Heb je interesse in lessen judo in Hilversum voor kinderen? Dan ben je bij Burning Heart op het juiste adres! Al vanaf 2.5 jaar oud kunnen de kleine judoka’s bij ons terecht. Geen enkel kind is hetzelfde en daar wordt tijdens de judolessen rekening mee gehouden. De ene klimt en klautert de hele zaal door, de ander kijkt wat meer de kat uit de boom. Onze meesters Stijn en Jasper weten de lessen judo leuk te maken voor iedereen!

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Judo in Hilversum

Judo wordt een vechtsport genoemd, maar wij zien onze judo in Hilversum meer als een verdedigingssport. Vanuit een basis van respect en een grote dosis plezier leren we kinderen om zichzelf te verdedigen. De judolessen bij Burning Heart bestaan uit een aantal onderdelen. Een belangrijk onderdeel is het leren vallen, of terwijl het valbreken. De judoka’s leren op de judomat terecht te komen zonder zichzelf te bezeren. Natuurlijk leren onze judoka’s ook veel judotechnieken. Dit kunnen zowel grond- als staande technieken zijn, bijvoorbeeld een houdgreep.

Judo is een sport waar kinderen niet snel op uitgekeken raken, mede omdat er zoveel te leren is. Burning Heart organiseert regelmatig judo examens. Dit doen wij om de judoka’s naar hun doelen leren werken en de motivatie behouden.

De judokaatjes die bij ons langskomen hebben natuurlijk niet altijd direct een judo pak. Geen enkel probleem, dat komt allemaal later wel! Iedereen kan gewoon aantrekken waar hij of zij zich comfortabel in voelt.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Wat is judo?

Judo is van oorsprong een Japanse verdedigingssport ontwikkeld door de Japanner Jigoro Kano. Zijn doel was een sport ontwikkelen die geen gevaar meebracht en veel plezier zou schenken. Vertaald naar het Nederlands betekent judo dan ook ‘de zachte weg’. Je gebruikt de kracht van de tegenstander in je eigen voordeel. Dit betekent dat je fysiek niet sterker hoeft te zijn, je hoeft alleen slimmer te zijn en de juiste technieken toe te passen. Bij judo staat zelfbeheersing centraal.

Stoeikampioenen

De stoeikampioenen zijn onze judoka’s tussen de 2.5 en 4 jaar. Peuters zijn altijd in de weer; ontdekken, stoeien, klimmen, klauteren en ga zo maar door. Het hoort er allemaal bij! Tijdens de lessen judo in Hilversum krijgen de kinderen hier alle ruimte voor en ontwikkelen ze hun motoriek ongekend snel.

Sommige judoka’s voelen zich gelijk helemaal thuis en sommige hebben even nodig om te wennen. Veel peuters vinden het heerlijk om te sporten met hun ouders, het geeft ze veel plezier en een veilig gevoel. Daarom gaan bij ons de ouders lekker mee de mat op! En stiekem vinden sommige ouders het nog veel leuker dan het kind zelf. Is het geen mooie uitkomst om na een drukke werkweek een half uurtje te stoeien met je eigen toekomstige judoka?

Interesse

Ben je enthousiast geworden over het aanbod bij sportschool Burning Heart? Kom dan gerust eens langs op de Franciscusweg 307 in Hilversum. We zijn een echte familie sportschool en laten je graag al het moois zien dat we te bieden hebben. Wil je eerst kijken hoe de lessen judo in Hilversum bevallen? Meld je dan aan voor een gratis proefweek.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen