skip to Main Content
Gratis proefweek

Fitness

Burning Heart beschikt over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Wat de fitness van Burning Heart onderscheidt van andere sportscholen is dat wij continu blijven investeren in onze fitnessruimte. Zo schaffen wij regelmatig nieuwe apparatuur aan of vervangen we de huidige apparatuur. Op die manier zorgen wij ervoor dat jij altijd de beste en veiligste toestellen tot je beschikking hebt. Zo zorgen wij voor de ultieme fitness ervaring voor iedereen.

Fitness upperbody

Deze heerlijke ruimte, vol in het daglicht is gevuld met de toplijnen van Nautilus en Hammer Strength! Of wel, de Rolls Royce onder de fitnessapparatuur. Dit vullen we aan met losse pareltjes uitgezocht door ons team van ‘experts’. Daarbij staan er voor de beleving wat old school Techogym Icotonic apparaten, waar het allemaal mee begon! Ook vinden we hier dumbells van 1 t/m 60 kg en natuurlijk de kabelstations.

De ruimte is altijd schoon en fris, dagelijks wordt zowel de vloer als de apparatuur volledig gedesinfecteerd. Je bent 24/7 365 dagen per jaar welkom in onze fitness upperbody!

Fitness lowerbody

Benen trainen is een groot onderdeel van fitness en daarom hebben wij hier een volledige ruimte voor uitgetrokken! Vol met de beste apparatuur, veelal van Hammer Strength, welke bekend staan om de enorme innovatie en expertise met betrekking tot de perfecte beweging. Wij hebben een aantal speciale apparaten van Nederlandse bodem, een paar gouden oldschool apparaten en een aantal Nautilus apparaten. Men komt van heinde en verre om bij ons benen te trainen! Ook is er een hele afdeling met cardio apparatuur.

De ruimte is altijd schoon en fris, dagelijks wordt zowel de vloer als de apparatuur volledig gedesinfecteerd. Je bent 24/7 365 dagen per jaar welkom in onze fitness lowerbody!

Fitness functional

De fitness functional, ofwel de FP30 box. Een prachtige 450m2 trainingsruimte met alle denkbare trainingsmaterialen; 6 meter hoge klimtouwen, 4 squat racks, gewichten en stangen van het topmerk Rogue, alle denkbare HIT (High Intensity Training) apparatuur, een sleepmat, 3 hoge oprekstangen, een calisthenics rek en nog veel meer!

Er hangt een afzuiger die 6000m3 lucht per uur (!) ververst. Alles staat klaar voor een unieke trainingsbeleving. Er ligt een 4cm hoge trainingsmat voor alle denkbare sporten, alle onderdelen voor parcourstrainingen enz. Absoluut overcompleet dus! Wanneer er geen lessen zijn mag iedereen hier vrij trainen.

Dagelijks desinfecteren we de ruimte volledig, het is altijd schoon en fris! De fitness functional is van 06:00 uur tot 22:00 uur geopend.

Online inschrijven