skip to Main Content
Gratis proefweek

Judo Naarden

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Judo Naarden

Ben je opzoek naar lessen judo nabij Naarden? Zoek dan niet verder! Al vanaf 2.5 jaar kunnen de kleine judoka’s bij ons terecht. Sportschool Burning Heart in Hilversum heeft de mooiste, grootste en schoonste judo dojo van ’t Gooi. De ruimte staat volledig in het daglicht en de ventilatie. Zowel voor de kleine judoka’s als de ouders is de ruimte een genot, want alle ouders kunnen vanuit ons restaurant met een kopje koffie of een gezonde maaltijd van de lessen judo in de regio Naarden genieten!

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Fitness 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Judo in de regio Naarden

Respect en plezier staan voorop tijdens de les. Judo wordt een vechtsport genoemd, maar wij zien de judo in de regio Naarden meer als een verdedigingssport. De lessen bestaan uit twee onderdelen; het valbreken en de judotechnieken. Het valbreken is het leren vallen, de judoka leert op de mat terecht te komen zonder zichzelf te bezeren. De judotechnieken bestaan uit grond- en staande technieken zoals houdgrepen en worpen.

Judo is een sport waarbij zoveel te leren valt dat kinderen er niet snel op uitgekeken raken. Wij organiseren ook regelmatig examens. Dit doen we om de judoka’s doelen te leren stellen en deze te behalen, wat op een natuurlijke wijze zorgt voor motivatie en zelfvertrouwen. En natuurlijk een hele hoop plezier!

Meester Stijn en meester Jasper verwachten niet dat ieder kind direct een judopak heeft. Dat komt allemaal later wel! Iedereen kan gewoon aantrekken waar hij of zij zich comfortabel in voelt.

Tarieven

Fitness onbeperkt

€ 50,00 / maand

Onbeperkt fitness
365 dagen per jaar
24/7 open

Burning Heart onbeperkt

€ 67,50  / maand

Onbeperkt fitness + groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Burning Heart beperkt

€ 42,50 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 47,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 40,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Stoeikampioenen

De stoeikampioenen zijn onze judoka’s tussen de 2.5 en 4 jaar. Peuters zijn altijd in de weer; ontdekken, stoeien, klimmen, klauteren en ga zo maar door. Het hoort er allemaal bij! Tijdens de lessen judo in de regio Naarden krijgen de kinderen hier alle ruimte voor. De motoriek ontwikkelt zich ongekend snel en iedereen maakt nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Sommige judoka’s klimmen gelijk de hele zaal door en sommige kijken liever even de kat uit de boom. Alles is prima! Om het gevoel van plezier en veiligheid bij de peuters te vergroten, gaan de ouders bij ons lekker mee de mat op! En stiekem vinden sommige ouders het nog veel leuker dan het kind zelf. Is het geen mooie uitkomst om na een drukke werkweek een half uurtje te stoeien met je eigen toekomstige judoka?

Geschiedenis

Judo is van oorsprong een Japanse verdedigingssport ontwikkeld door de Japanner Jigoro Kano. Jigoro was vroeger een klein en slank mannetje die het flink te verduren heeft gekregen; hij werd erg veel gepest. Voor zichzelf opkomen zag hij toen niet als een optie, dat durfde hij niet. Toen Jigoro een jaar of 16 was is hij begonnen met Jiu-Jitsu. Hij had gehoord dat je daar kon leren hoe je een fysiek sterkere tegenstander kan verslaan. Door de lessen Jiu-Jitsu die Jigoro volgde werd hij fysiek sterker en verbeterde zijn conditie, maar het belangrijkste was dat hij mentaal sterker werd. Jigoro Kano zijn zelfvertrouwen begon te groeien; hij begon voor zichzelf op te komen.
Kano vond dat Jiu-Jitsu veel goeds had, maar toch vond hij dat het er soms hard aan toe kon gaan. Hij zat vaak onder de pleisters en kreeg hier zelfs een bijnaam voor; ‘Bansoko’ (de pleister).

Kano vond dat het anders kon en deed er alles aan een nieuwe sport te ontwikkelen. In 1882 kwam hij met de sport judo. In tegenstelling tot Jiu-Jitsu draait judo niet om je tegenstander verslaan, het is meer een soort spel hoe je iemand het beste kan werpen of in controle kan houden zonder diegene te blesseren.
Tijdens judo leer je de kracht van je tegenstander te gebruiken om hem of haar te overmeesteren. Respect is één van de belangrijkste aspecten.

Interesse

Heb je interesse om onderdeel te worden van de Burning Heart familie? Kom dan een keer een kijkje nemen op de Franciscusweg 307 in Hilversum. We laten je graag onze prachtige sportschool zien onder het genot van een kopje koffie of thee. Wil je liever eerst uitproberen hoe de lessen judo nabij Naarden bevallen? Meld je dan aan voor een gratis en vrijblijvende proefweek.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen