skip to Main Content
Gratis proefweek

Boksen Huizen

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Boksen Huizen

Wil je graag boksen in de buurt van Huizen? Stop dan met zoeken. Je bent bij Burning Heart in Hilversum op het juiste adres! Wij zijn een officiële NOC NSF erkende boksschool aangesloten bij de Nederlandse Boksbond. Onze boks trainingen zijn toegankelijk voor ieder niveau. Wij zijn een echte familie boksschool, van jong tot oud, van beginners tot gevorderden, van gezelligheidsdieren tot sporters met wedstrijd ambities. Onze gecertificeerde trainers bieden je de begeleiding die je nodig hebt. Zij hebben passie voor de sport en brengen dit over op de leden.

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Boksen regio Huizen

Met boksen train je je uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, coördinatie, lenigheid, mentale weerbaarheid, conditie en nog veel meer. Boksen is de ideale sport om fit te worden en te blijven. De sport doet zowel beroep op je lichaam als op je geest. Je moet altijd blijven bewegen, verdedigen, stoten en dit alles tegen oneindige combinaties van bewegingen. Boksen is daarom ook een sport waarop je niet snel uitgekeken raakt. Zeker onder de begeleiding van professionele bokser Jeremy Blijd. Hij is de hoofdtrainer van onze boksschool. Jeremy geeft je de persoonlijke aandacht die je nodig hebt, zijn persoonlijkheid is uniek. Wie één keer meedoet of komt kijken zal direct begrijpen waarom. Tijdens het boksen in de regio Huizen vinden we het belangrijk dat sporters op een verantwoorde manier van elkaar kunnen leren. Bij Burning Heart staan respect, plezier en veiligheid voorop. Dit zullen wij als boksteam altijd blijven benadrukken. We doen er alles aan om je de beste ervaring te bieden in onze boksschool nabij Huizen.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Jeremy Blijd

Met trots kunnen wij zeggen dat Jeremy Blijd onze trainer is. Jeremy is een professioneel bokser met veel wedstrijden op zijn naam en is een waanzinnig goede, gepassioneerde leraar. Naast alle ervaring in de praktijk heeft Jeremy jarenlang trainingen gevolgd om alle theorie over de sport te leren. Hij beschikt over alle kennis! Jeremy is de drijvende kracht achter het boksen in de regio Huizen en helpt je je doelstellingen te bereiken.

We zijn één van de grootste boksscholen van Nederland, dankzij Jeremy Blijd en ons topniveau aan boksers. Eén van onze eerste zelf opgeleide boksers, Kervan Boom, is recent onderdeel geworden van Team Nederland. Hij heeft een paar regionale titels behaald, een paar Nederlandse titels en zet nu al zijn zinnen op het Olympisch boksen.

Toegankelijk voor iedereen

We kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat er geen drempel is wanneer je bij Burning Heart komt boksen. Onze boksschool nabij Huizen is daadwerkelijk voor iedereen. De leeftijden van onze boksers variëren van 6 jaar oud tot wel 81 jaar oud! Je hebt zelf alle vrijheid om te bepalen wat je wel en niet doet. Zo is sparren een onderdeel, maar het hoeft niet. Er zijn genoeg andere die alleen komen voor de techniek en conditie. Sommigen willen zelfs alleen op de bokszak, alles kan en alles mag.

Burning Heart

Ben je enthousiast geraakt over het boksen nabij Huizen? We ontvangen je met open armen op de Franciscusweg 307 in Hilversum. Burning Heart is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Maak je liever gebruik van de auto? De sportschool biedt een ruim aanbod gratis parkeerplekken. Stap eens binnen en we laten je maar al te graag al het moois zien wat Burning Heart te bieden heeft. Wil je graag een keer kennismaken met onze sportschool? Meld je dan aan voor een gratis proefweek.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen