skip to Main Content
Gratis proefweek

Fitness Laren

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Fitness Laren

Ben je op zoek naar een goede fitness nabij Laren? Dan is Burning Heart een geschikte sportschool voor jou! Burning Heart beschikt over de grootste fitness van ’t Gooi waar je heerlijk aan je sportieve doelstellingen kan werken. Onze fitnessruimte staat boordevol met de beste cardio- en krachtapparatuur. Burning Heart is een echt familie sportschool met een unieke sfeer. Onze slogan is dan ook: ‘One gym one fam’. Iedereen is welkom, of je nu een beginnend sporter bent of al enige ervaring in de fitness hebt. Onze fitness nabij Laren is toegankelijk voor iedereen!

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Fitness regio Laren

Bij Burning Heart willen we iedereen de beste fitness ervaring bieden. Dit is één van de redenen waarom wij onze sportschool zich constant blijft ontwikkelen en Burning Heart zich onderscheidt van andere sportscholen. We schaffen maandelijks nieuwe fitnessapparatuur aan of we vervangen onze huidige apparatuur, zo beschikken we altijd over de beste cardio- en krachttoestellen!

We bieden voor ieder lid een gratis fitcheck aan. Tijdens deze check wordt je vetpercentage gemeten, je spiermassa, je bmi enzovoort. Daarnaast kan de trainer een keer met je meelopen door de fitness, zodat je een korte uitleg krijgt over de voor jou geschikte apparaten. Vind je het lastig om zelfstandig te trainen of kun je je weg nog niet goed vinden in de fitness? Dan is personal training voor jou de ideale oplossing.

Bij Burning Heart heb je ook de mogelijkheid om 24/7 gebruik te maken van de fitness in de regio Laren. Zo is de fitness 365 dagen per jaar geopend en kun je heerlijk gaan trainen op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Lijkt het je wat om 24/7 te kunnen fitnessen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Lesaanbod

Bij Burning Heart beschikken we niet alleen over een prachtige fitnessruimte. Je hebt ook allerlei mogelijkheden om verschillende lessen te volgen. Denk hierbij aan (kick)bokslessen, judolessen, bootcamp trainingen, kettlebell trainingen en nog veel meer! Van jong tot oud en van beginner tot ervaren sporter, iedereen kan deelnemen aan onze verschillende lessen. Bekijk hier ons volledige trainingsaanbod.

Boksschool

Wil je bokstrainingen volgen in ’t Gooi? Dan moet je bij Burning Heart zijn! Wij zijn namelijk een NOC NSF erkende boksschool aangesloten bij de Nederlandse Boksbond met een top niveau aan wedstrijdboksers tot gezellige recreanten. De hoofdtrainer van onze boksschool is Jeremy Blijd. Jeremy is een professionele bokser met veel wedstrijden op zijn naam en een geweldige boksleraar. Hij biedt dan ook begeleiding aan alle niveaus. Van jong tot oud, van recreant tot professioneel bokser, bij Burning Heart kun je altijd terecht!

Burning Heart

Ben je nieuwsgierig geworden naar de fitness van Burning Heart? Kom dan gerust een keer een kijkje nemen! Je kunt ons vinden aan de Franciscusweg 307 in Hilversum. Wij leiden je graag rond en laten maar al te graag onze prachtige fitnessruimte aan je zien onder het genot van een kopje koffie of thee. Tijdens de rondleiding kun je met eigen ogen zien hoeveel mogelijkheden onze fitness voor jou te bieden heeft. Wil je graag eerst een keer proef trainen in onze fitness? Meld je dan aan voor een gratis proefweek.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen