skip to Main Content
Gratis proefweek

Boksen

Wij zijn een officiële NOC NSF erkende boksschool aangesloten bij de Nederlandse Boksbond. Onze ervaren trainers bieden je de begeleiding die je nodig hebt en brengen de passie voor hun vak over. Onze boks lessen zijn toegankelijk voor ieder niveau; van jong tot oud, van beginners tot gevorderden. Boksen is een sport voor iedereen.

Boksen is een perfecte sport om fit te worden en fit te blijven. De sport doet een beroep op zowel je lichaam en geest. Met boksen train je je uithoudingsvermogen, kracht, conditie, snelheid, coördinatie, lenigheid, mentale weerbaarheid etc. Een bokser ben je continu in beweging, aan het verdedigen en aan het stoten. Dit tegen oneindige combinaties van bewegingen.

Boksen is daarom een sport waarop je niet snel uitgekeken raakt. Zeker onder de begeleiding van onze trainer Jeremy Blijd. Jeremy is een professioneel bokser met een unieke persoonlijkheid. Hij is de drijvende kracht achter het boksen bij Burning Heart.

Boksen zaktraining

Per tweetal boksen op de zak, afgewisseld met conditie oefeningen. Dat is de boks zaktraining. Tijdens deze les train je alle spiergroepen en werk je aan je conditie & uithoudingsvermogen. Sporters van alle niveaus kunnen hieraan meedoen, dames én heren, ongeacht leeftijd en ervaring. In principe is de boks zaktraining hetzelfde concept als de zak- en conditietraining, maar doe je hier aan boksen in plaats van kickboksen.

Onze enthousiaste trainers en de energieke muziek zorgen ervoor dat de zaktraining onze populairste les is. Er is absoluut geen drempel, je bepaalt namelijk zelf in hoeverre je je inzet. Je kan jezelf helemaal slopen of je doet lekker rustig aan, de keuze ligt helemaal bij jou!

Boksen jeugd

Vanaf 11 jaar kunnen tieners meedoen met deze boks training. De focus ligt op techniek, vaak wordt alleen de warming-up op de zak gedaan. Er wordt gewerkt aan de stoten, de houding, de dekking, het bewegen en nog veel meer.

Trainers:

  • Jeremy Blijd
Online inschrijven