skip to Main Content
Gratis proefweek

Fitness Nederhorst den Berg

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2600 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
3 etages
sportparadijs

Fitness Nederhorst den Berg

Op zoek naar een fitness in de regio Nederhorst den Berg? Dan ben je bij Burning Heart in Hilversum aan het juiste adres! Onze prachtige sportschool beschikt namelijk over de grootste fitness van ’t Gooi. In onze fitnessruimte vind je de beste en veiligste apparatuur waarmee je heerlijk aan je gezondheid kan werken. In onze fitness nabij Nederhorst den Berg bieden wij iedereen de mogelijkheid om op een gezonde manier je conditie te verbeteren of krachttraining te beoefenen.

Ons aanbod

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Bijzondere lessen

Onze missie is om iedereen te laten sporten. Wie je ook bent, wat je ook hebt meegemaakt, bij sportschool Burning Heart gunnen we het iedereen om fit en gelukkig te worden en te blijven. One Gym One Fam.

Meer info

Fitness regio Nederhorst den Berg

Wat de fitness van Burning Heart bijzonder maakt ten opzichte van andere sportscholen is dat wij ons continu blijven ontwikkelen. Zo blijven we bijvoorbeeld constant investeren in nieuwe fitnessapparatuur of vervangen we de huidige apparatuur. Op deze manier zorgen wij ervoor dat iedereen altijd kan trainen op de beste fitnesstoestellen.

Wanneer je al wat ervaring hebt in de fitnesswereld kun je jezelf heerlijk uitleven in onze fitness nabij Nederhorst den Berg. Zo kun je perfect aan je conditie werken op onze cardiotoestellen of kun je jouw spiermassa verbeteren met krachttraining. Uiteraard kun je altijd bij één van onze trainers terecht voor vragen over een toestel of een bepaalde oefeningen. Wanneer je het lastig vindt om individueel je weg te vinden in onze fitness kun je bij Burning Heart ook gebruik maken van een ervaren en professionele personal trainer. Deze trainer zal je deskundig begeleiden in de fitness en samen met jou werken aan je doelstellingen. Of het nu gaat om kracht, conditie, fitheid en/of gewichtsbeheersing, de Personal Trainer zal er alles aan doen om jou te motiveren en te inspireren om jouw optimale resultaten te bereiken.

Wanneer je niet altijd in de mogelijkheid bent om in onze fitness te trainen op de gebruikelijke openingstijden, is het ook mogelijk om 24/7 gebruik te maken van de fitness nabij Nederhorst den Berg. Neem hiervoor contact op met Burning Heart en samen met jou bespreken we de mogelijkheden.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Trainingsaanbod

Vind je het lastig om alleen je weg te vinden in de fitnessruimte of vind je het gewoon fijn om in groepsverband te trainen? Bekijk dan eens ons uitgebreide trainingsaanbod met verschillende groepslessen. Bij Burning Heart kun je namelijk terecht voor heel veel verschillende trainingen zoals: Zaktraining, Boksen, Bootcamp MMA, Judo, Braziliaans Jiu Jitsu en nog veel meer! Al deze lessen staan onder leiding van een ervaren en gepassioneerde instructeur die ervoor zal zorgen dat jij alles uit jezelf haalt! Heb je een specifieke doelstelling? Vraag dan gerust aan één van onze trainers welke groepsles het beste bij jouw doelstelling past. Wij helpen je uiteraard graag!

Interesse

Ben je nieuwsgierig geworden naar de fitness van Burning Heart, maar twijfel je nog een beetje? Kom dan gerust een keer een kijkje nemen! Je kunt ons vinden aan de Franciscusweg 307 in Hilversum. Wij leiden je graag rond en laten maar al te graag onze prachtige fitnessruimte aan je zien. Tijdens de rondleiding kun je met eigen ogen zien hoeveel mogelijkheden onze fitness voor jou te bieden heeft. Wil je graag eerst een keer proef trainen in onze fitness? Meld je dan aan voor een gratis proefweek.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen