skip to Main Content
Gratis proefweek

Zaktraining Hilversum

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Zaktraining Hilversum

Heb je interesse om zaktraining in Hilversum te volgen? Stop dan met zoeken! Sportschool Burning Heart is precies wat je zoekt. Met meer dan 80 lesuren per week en iedere dag meerdere keren een zaktraining zit er altijd wel een geschikte les voor je bij. Wij zijn een echte familie sportschool in Hilversum. De sfeer is uniek en dit merk je direct wanneer je binnenstapt, bij ons is iedereen welkom! De lessen zijn toegankelijk voor elk niveau; van jong tot oud, van beginners tot gevorderden en van recreanten tot professionals. Onze slogan is dan ook: ‘one gym one fam’. De ervaren trainers hebben passie voor hun vak en brengen dit over op de leden. Wij staan voor: vol energie door het leven door het leven, in balans zijn met jezelf en respect hebben voor elkaar.

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Zaktraining in Hilversum

De zak- en conditietraining is een work-out waarbij je per tweetal bij een bokszak staat. Tussendoor ben je bezig met kickboks- en conditie oefeningen. Tijdens deze les train je alle spiergroepen en werk je aan je conditie, uithoudingsvermogen, kracht, flexibiliteit, coördinatie en nog veel meer! Sporters van alle niveaus kunnen aan de zaktraining in Hilversum meedoen, dames én heren, ongeacht leeftijd en ervaring.
Onze enthousiaste trainers en de energieke muziek zorgen ervoor dat de zaktraining onze populairste les is. Er is absoluut geen drempel, je bepaalt namelijk zelf in hoeverre je je inzet. Je kan jezelf helemaal slopen of je doet lekker rustig aan, de keuze ligt helemaal bij jou! De gepassioneerde trainers helpen je je sportieve doelstellingen op een gezonde en veilige manier te bereiken.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Zaktraining met techniek

Het eerst half uur op de zak en het andere half uur met je partner, dat houdt de zaktraining met techniek in. Het is een combinatie tussen een zaktraining en een kickboks techniek training. Het sparren is geen onderdeel van de zaktraining met techniek. Overigens is het sparren bij geen één les een verplichting, de keuze ligt altijd bij jezelf.

Zak- en parcourstraining

Best of both worlds! Een combinatie van een zaktraining en functional training in één les. De (kick)boksoefeningen op de zak worden afgewisseld met lichaamsoefeningen. Dit zijn oefeningen met je eigen lichaamsgewicht zoals squatten en sit ups, maar ook op al onze nieuwe HIT (High Intensity Training) apparatuur zoals airbikes en roeimachines.

De zak- en parcourstraining is één van de mooiste workouts die we aanbieden, onder andere omdat er zoveel variatie in de lessen zit. Je traint de kracht in je hele lichaam, maar werkt ook volop aan je conditie en uithoudingsvermogen.

Ochtendmis

De aller uniekste zaktraining! Al jarenlang komen we met een grote groep bijeen op zondagochtend om 10:00 uur om de zondag op een fantastische manier te beginnen.

Interesse

Ben je enthousiast geworden over het aanbod bij sportschool Burning Heart? Kom dan gerust eens langs op de Franciscusweg 307 in Hilversum. We zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en beschikken over ruim voldoende gratis parkeerplekken. Wil je eerst kijken hoe de zaktraining in Hilversum je bevalt? Meld je dan aan voor een gratis proefweek.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen