skip to Main Content
Gratis proefweek
Judo Hilversum

Judo

Vanuit een basis van respect en een grote dosis plezier leren we kinderen om zichzelf te verdedigen. De judo lessen bij Burning Heart bestaan uit een aantal onderdelen. Een belangrijk onderdeel is het leren vallen, of terwijl het valbreken. De judoka’s leren op de judo mat terecht te komen zonder zichzelf te bezeren. Natuurlijk leren onze judoka’s ook veel judo technieken. Dit kunnen zowel grond- als staande technieken zijn, bijvoorbeeld een houdgreep.

Judo is een sport waarop kinderen niet snel uitgekeken raken, mede omdat er zoveel te leren is. Burning Heart organiseert regelmatig judo examens. Dit doen wij om de judoka’s naar hun doelen leren werken en de motivatie behouden.

De judokaatjes die bij ons langskomen hebben natuurlijk niet altijd direct een judo pak. Geen enkel probleem, dat komt allemaal later wel! Iedereen kan gewoon aantrekken waar hij of zij zich comfortabel in voelt.

Stoeikampioenen

De stoeikampioenen zijn onze judoka’s tussen de 2.5 en 4 jaar. Peuters zijn altijd in de weer; ontdekken, stoeien, klimmen, klauteren en ga zo maar door. Het hoort er allemaal bij! Tijdens de lessen judo bij Burning Heart krijgen de kinderen hier alle ruimte voor en ontwikkelen ze hun motoriek ongekend snel.

Sommige judoka’s voelen zich gelijk helemaal thuis en sommige hebben even nodig om te wennen. Veel peuters vinden het heerlijk om te sporten met hun ouders, het geeft ze veel plezier en een veilig gevoel. Daarom gaan bij ons de ouders lekker mee de mat op! En stiekem vinden sommige ouders het nog veel leuker dan het kind zelf. Is het geen mooie uitkomst om na een drukke werkweek een halfuurtje te stoeien met je eigen toekomstige judoka?

Trainers:

  • Stijn Taling
  • Jasper Taling
Online inschrijven