skip to Main Content
Gratis proefweek

Bootcamp Naarden

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Bootcamp Naarden

Wil je heerlijk sporten in de prachtige natuur van ‘t Gooi? Zoek dan niet verder! Onze Bootcamp in de regio Naarden is precies wat je zoekt. Tijdens deze lessen werk je individueel of in groepsverband aan je conditie, uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie, lenigheid en nog veel meer! Sportschool Burning Heart in Hilversum is een echte familie sportschool. Wanneer je binnenstapt voel je het direct, de sfeer is uniek. Onze slogan is dan ook ‘one gym one fam’. De Bootcamp lessen zijn toegankelijk voor iedereen; van jong tot oud en van beginner tot gevorderde. Alles bij elkaar maakt de Bootcamp nabij Naarden ideaal voor jou!

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Bootcamp in de regio Naarden

We bieden vier verschillende lessen Bootcamp in de regio Naarden onder leiding van drie verschillende professionele leraren. Ongeacht welk niveau je hebt, we hebben gegarandeerd een geschikte les voor je.

Je wandelt of rent op een lekker tempo in de buitenlucht. Tussendoor worden verschillende oefeningen uitgevoerd met onderdelen die je overal buiten kunt tegenkomen: boomstammen, hekken, bankjes, muurtjes enzovoort. Daarbij neemt de trainer regelmatig onderdelen uit de sportschool mee, zoals autobanden en touwen. Je werkt veel samen met de andere bootcampers en helpt elkaar doorzetten.

De deelnemers van de Bootcamp nabij Naarden zijn een gezellige en hechte groep. Ze ontvangen je met open armen en je maakt gegarandeerd nieuwe vrienden. Buiten de lessen om organiseert de Bootcampclub regelmatig gezellige uitjes waar iedereen welkom is.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Verschillende lessen

We bieden vier verschillende bootcamp lessen aan. Hieronder volgt een korte uitleg van de lessen. Voor meer informatie over de lessen kan je een kijkje nemen bij het trainingsaanbod.

Walking Bootcamp

Kan je niet meer rennen? Of heb je er gewoon geen zin in? Dan is deze les perfect voor jou! Je blijft in beweging door te wandelen, afgewisseld met zo nu en dan een oefening. De les is doeltreffend, maar zeker niet te zwaar.

Beginners Bootcamp

Op een lekker tempo leer je de basis van Bootcamp en werk je aan je gezondheid in de mooie natuur die Hilversum rijk is. De Beginners Bootcamp is perfect voor de net startende bootcampers of de bootcampers die er een tijdje uit zijn geweest.

Reguliere Bootcamp

Tijdens de reguliere Bootcamp is het al flink door lopen met gevorderde oefeningen. Wanneer je deze les kan deelnemen weet je dat je al flink wat conditie hebt opgebouwd! De lol onder elkaar is altijd fantastisch.

XXL Bootcamp

1.5 uur lang ga je vol gas gevarieerd door zware oefeningen. We raden je aan om te starten met een andere Bootcamp les en met de XXL te beginnen wanneer de leraar zegt dat je er klaar voor bent! Tenzij je een echte zelfverzekerde waaghals bent.

Burning Heart

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Bootcamp nabij Naarden? Kom dan eens langs op de Franciscusweg 307 in Hilversum. We laten je graag een keer onze prachtige sportschool zien. Burning Heart is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en we hebben een ruim aanbod gratis parkeerplekken voor de deur. Wil je liever eerst kijken of de Bootcamp van Burning Heart bij je past? Meld je dan aan voor een gratis en vrijblijvende proefweek.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen