skip to Main Content
Gratis proefweek

Fitness Blaricum

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Fitness Blaricum

Burning Heart beschikt over de grootste fitness nabij Blaricum. Sterker nog, het is de grootste fitnessruimte van ’t Gooi! Onze fitnessruimte staat boordevol met prachtige apparatuur waarop je jezelf heerlijk kan uitleven. Onze fitness in de regio Blaricum biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Wij zijn een echte familie sportschool met een unieke sfeer, die je direct voelt wanneer je binnenstapt bij ons. Onze slogan is dan ook ‘one gym one fam’. Iedereen is welkom bij ons; van jong tot oud, van beginners tot gevorderden en van recreanten tot sporters met wedstrijd ambities.

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Fitness regio Blaricum

Wat de fitness van Burning Heart onderscheidt van andere sportscholen is dat wij continu blijven investeren om jou de beste en veiligste toestellen aan te bieden. Zo schaffen wij regelmatig nieuwe apparatuur aan of vervangen we de huidige apparatuur. We doen er alles aan om jou de beste fitness ervaring te bieden.

Het uitgangspunt van Burning Heart is om het lichaam in een betere staat brengen. Of hier nu de focus ligt op spiermassa vergroten, vetmassa verminderen of uithoudingsvermogen verbeteren. Dit doe je door het lichaam te prikkelen en uit te dagen waardoor de belastbaarheid toeneemt. Uiteraard kun je in de fitness nabij Blaricum zelfstandig jezelf uitleven op al onze verschillende fitnesstoestellen. Vind je het lastig om zelfstandig je fitness oefeningen te doen en kun je je weg nog niet goed vinden in de sportschool? Dan kan één van onze personal trainers de ideale oplossing voor jou zijn.

Werk je overdag? Of ben je gewoon een nachtdier? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Onze fitness nabij Blaricum is 24/7 geopend. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Groepslessen

Naast de fitnessruimtes in onze sportschool nabij Blaricum, bieden we een breed aanbod groepslessen aan. Per week hebben we meer dan 80 lesuren waar je gebruik van kan maken! Zo bieden we meerdere keren per dag onze populairste les aan: de zaktraining. Tijdens deze conditionele training sta je met een tweetal bij een zak diverse (kick)boks- en conditie oefeningen uit te voeren.

Omringd door zoveel prachtige heide, zijn we ook vaak buiten te vinden tijdens onze Bootcamp lessen. We hebben verschillende variaties van deze les om voor ieder niveau iets aan te bieden. Heb je geen zin om te rennen? Of lukt het je niet meer? Dan is de Walking Bootcamp iets voor jou! Zet je juist liever een tandje bij? Dan staat de XXL Bootcamp je op het lijf geschreven.

Wij zijn een NOC NSF erkende boksschool aangesloten bij de Nederlandse Boksbond. We bieden wekelijks dan ook veel boks- en kickboks lessen aan. Naast boksen en kickboksen, kan je bij Burning Heart terecht voor nog veel meer vechtsporten. Denk hierbij aan MMA, Braziliaans Jiu Jitsu, Judo enzovoort.

Waar je interesse ook ligt, bij Burning Heart ben je aan het juiste adres om op een verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Bekijk het hele lesaanbod voor meer informatie.

Interesse

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze fitness nabij Blaricum? Kom dan gerust een keer een kijkje nemen! Je kunt ons vinden aan de Franciscusweg 307 in Hilversum. We laten je me liefde onze prachtige sportschool zien. Wil je graag eerst een keer proef trainen in onze fitness? Meld je dan aan voor een gratis proefweek.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen