skip to Main Content
Gratis proefweek

Kickboksen Laren

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Kickboksen Laren

Heb je interesse om te kickboksen in de regio Laren? Dan ben je bij Burning Heart in Hilversum op het juiste adres! Ook voor kickboksen in de regio Blaricum kun je bij ons terecht. We zijn namelijk de grootste en gezelligste kickboksschool van ’t Gooi! De lessen zijn toegankelijk voor iedereen; van jong tot oud en van beginner tot gevorderde. Burning Heart is een echte familie sportschool en ons team ontvangt je met open armen. De professionele leraren hebben passie voor de sport en brengen deze passie over op de leden. Ze helpen je op een leuke en gezonde manier naar je doelstellingen toe te werken. Iedereen kan bij Burning Heart trainingen komen volgen, het kickboksen nabij Laren en Blaricum is leuk voor iedereen!

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Kickboksen in de regio Laren

Kickboksen is een zeer effectieve sport en zo intensief als je het zelf maakt. Je gebruikt je armen én je benen tijdens het kickboksen. Het is een full body workout en je werkt aan je conditie, uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie, lenigheid en nog veel meer! Mentaal ga je er ook stukken op vooruit, je zult merken dat je steeds beter in je vel gaat zitten. Er zijn weinig andere sporten waarbij je je lichaam en geest zo intens gebruikt als bij kickboksen.

We geven allerlei verschillende lessen voor ieder niveau. Al vanaf 4 jaar kun je bij ons komen kickboksen in de regio Laren. De meest populaire les is de zaktraining. Deze wordt iedere dag meerdere keren gegeven. Per tweetal sta je bij een bokszak en wissel je kickboks oefeningen af met conditieoefeningen. De enthousiaste trainers en energieke muziek laten je het uiterste uit jezelf halen.

Burning Heart biedt verschillende technieklessen aan. Gedurende deze lessen werk je aan je kickboks techniek en ga je dieper in op het stoten en trappen, maar bijvoorbeeld ook op je dekking, je voetenwerk, het bewegen enzovoort. Je hebt zelf de vrije keuze om te bepalen wat je wel en niet wil doen. Als het je leuk lijkt kun je meedoen met sparren, maar dit is zeker niet verplicht. We zorgen ervoor dat iedereen die bij ons komt kickboksen nabij Laren met een gelukkig en voldaan gevoel naar huis gaat.

Ben je benieuwd naar alle kickboks lessen die je bij sportschool Burning Heart kunt komen volgen? Bekijk dan het hele lesaanbod.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Kickboks accessoires

Om te beginnen heb je de kickbokshandschoenen, waarschijnlijk ken je ze al wel. Kickboksers zijn verplicht deze te dragen. De handschoenen worden gebruikt om zowel je handen als het lichaam van je tegenstander te beschermen, wel zo handig dus! Ze zijn absoluut onmisbaar tijdens het kickboksen. Maak je niet druk als je zelf nog geen handschoenen hebt! In het begin kan je ze van ons lenen.

De scheenbeschermers zijn natuurlijk ook niet weg te denken tijdens het kickboksen. Ze dempen de impact van een trap en beschermen zo je schenen. Wanneer je meedoet met een zaktraining is de keuze aan jou of je scheenbeschermers draagt of niet, het is maar net waar je voorkeur ligt. Tijdens de technieklessen is het verplicht de scheenbeschermers te dragen, niet alleen uit veiligheid voor jezelf, ook voor je tegenstander. De scheenbeschermers kunnen in het begin ook bij ons worden geleend.

Sommige sporters vinden het fijn om bandages te dragen. Deze lange wikkels bieden bescherming, versteviging en ondersteuning aan de polsen en knokkels. Bandages kunnen worden aangeschaft aan de balie bij Burning Heart.

Tenslotte hebben we het bitje. Dit zachte stukje kunststof plaats je op je boventanden om je gebit te schermen. Wanneer je mee wil doen met de technieklessen is het verplicht om een bitje te dragen, als je er nog geen hebt kun je er een kopen aan de balie.

Burning Heart

Hebben we je overgehaald om te komen kickboksen nabij Laren? Breng ons dan gerust een bezoekje. We zijn gelokaliseerd op de Franciscusweg 307 in Hilversum. We zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en beschikken over een groot terrein met gratis parkeerplekken. Wil je eerst zelf ervaren hoe onze sportschool is? Schrijf je dan in voor een gratis proefweek. Heb je nog vragen over het kickboksen? Neem dan contact met ons op.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen