skip to Main Content
Gratis proefweek

Sportschool Laren

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Sportschool Laren

Wij zijn Burning Heart, een echte familie sportschool nabij Laren. De sfeer is uniek, zodra je de ruimte binnenstapt voel je het gelijk. Bij deze sportschool in de regio Laren hebben we passie voor ons vak en brengen dit direct over op onze leden. Van jong tot oud, van beginner tot gevorderde en recreanten tot professionals, iedereen is welkom bij Burning Heart. Onze slogan is dan ook ‘one gym one fam’. Wij staan voor: vol energie in het leven staan, in balans zijn met jezelf en respect hebben voor elkaar. Dit alles maakt Burning Heart een unieke sportschool.

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Fitness sportschool regio Laren

In de regio Laren, bij de sportschool Burning Heart, vind je verschillende fitnessruimtes waar je terecht kan voor een heerlijke training. Een groot voordeel van de fitness is dat je 24/7 langs kan komen. Ook beschikken wij over de grootste fitness van ’t Gooi met tal van apparatuur waar je lekker je gang kan gaan. We onderscheiden ons van andere sportscholen door continu te blijven investeren. Maandelijks schaffen we nieuwe toestellen aan zodat je altijd de beste fitnessapparatuur tot je beschikking hebt. We willen graag iedereen een fijne ervaring bieden.

Vind je het lastig om zelfstandig te trainen in onze fitness? Dan heb je ook de mogelijkheid om samen met een personal trainer te sporten. Samen bespreken jullie je doelstellingen en gaan op een veilige en effectieve manier aan je doelstellingen werken. We bieden je de juiste professionele begeleiding die je nodig hebt.

Lukt het niet om tijdens de reguliere openingstijden langs te komen? Maak dan gebruik van onze mogelijkheid om 24/7 gebruik te maken van de fitness. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Verschillende lessen

Naast de fitnessruimtes in onze sportschool nabij Laren, bieden we een ruim aanbod groepslessen aan. Per week hebben we meer dan 80 lesuren waar je gebruik van kan maken. Zo bieden we meerdere keren per dag onze populairste les aan: de zaktraining. Tijdens deze conditionele training sta je met een tweetal bij een zak diverse (kick)boks- en conditie oefeningen uit te voeren.

Bij Burning Heart kun je ook terecht voor bijvoorbeeld Bootcamp, een lekkere training op de Hoorneboegse Heide. Tijdens deze lessen werk je individueel of in groepsverband aan diverse oefeningen in de buitenlucht. Deze oefeningen worden uitgevoerd met alledaagse objecten, zoals muurtjes, hekken, boomstammen enzovoort. Hou je niet zo van rennen? Of kan je het niet meer? We bieden ook Walking Bootcamps aan. De Walking Bootcamp lessen zijn ideaal voor 55-plussers. We bieden wel vier lessen per week aan gespecialiseerd in mensen boven de 55 jaar oud. Onze StayFit 55+ les is erg populair om op een veilige en effectieve manier in beweging te blijven.

Daarnaast bieden we diverse krachttraining lessen aan, waarvan de populairste: FP30. FP30 is een full body HIIT workout. 30 onderdelen met eindeloze variaties, inzet-rust-inzet-rust. Zie het als een groot parcours voor volwassenen, waar je met een fantastisch en voldaan gevoel uit komt.

Waar je ook naar opzoek bent, bij onze sportschool nabij Laren ben je op het juiste adres. Elke les is toegankelijk voor ieder niveau. Bekijk hier het volledige lesaanbod.

Interesse

Heb je interesse om deel te worden van onze Burning Heart familie? Neem gerust eens een kijkje op de Franciscusweg 307 in Hilversum, we ontvangen je met open armen. Wil je eerst zelf ervaren of Burning Heart bij jou past? Meld je dan aan voor een gratis proefweek.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen