skip to Main Content
Gratis proefweek

Sportschool Hilversum

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Sportschool Hilversum

In Hilversum, bij sportschool Burning Heart, vind je een echte familie sportschool. Zodra je de ruimte binnenstapt voel je het gelijk, de sfeer is uniek. Onze slogan is dan ook ‘one gym one fam’. Bij deze sportschool in Hilversum hebben we passie voor ons vak en brengen dit direct over op onze leden. Van jong tot oud, van beginner tot gevorderde en recreanten tot professionals, iedereen is welkom bij Burning Heart. Wij staan voor: vol energie in het leven staan, in balans zijn met jezelf en respect hebben voor elkaar. Dit alles maakt Burning Heart een uniek fijne sportschool in Hilversum!

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Fitness sportschool Hilversum

In Hilversum, bij sportschool Burning Heart, hebben we verschillende afdelingen voor een lekkere workout. Neem als voorbeeld onze 24/7 geopende fitness. Wij beschikken over de grootste fitness van ’t Gooi met tal van apparatuur waar je lekker je gang kan gaan. Wij schaffen maandelijks nieuwe toestellen aan, zo zorgen we ervoor dat je altijd de beste fitness apparaten tot je beschikking hebt. Wij blijven altijd investeren in onze sportschool in Hilversum om jou de beste ervaring te bieden.

We bieden voor ieder lid een gratis fitcheck aan. Tijdens deze check wordt je vetpercentage gemeten, je spiermassa, je BMI enzovoort. Daarnaast kan de trainer een keer met je meelopen door de fitness, zodat je een korte uitleg krijgt over de voor jou geschikte apparaten. Vind je het lastig om zelfstandig te trainen of kun je je weg nog niet goed vinden in de fitness? Dan is personal training voor jou de ideale oplossing.

Heb je interesse om 24/7 gebruik te maken van onze fitness? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Verschillende lessen

Naast de fitnessruimtes in onze prachtige sportschool in Hilversum, bieden wij nog veel meer aan. Per week hebben we meer dan 80 lesuren waar je gebruik van kan maken. Zo zijn wij een NOC NSF erkende boksschool bij de Nederlandse Boksbond met een top niveau aan wedstrijdboksers tot gezellige recreanten. Ook bieden we meerdere keren per dag onze populairste les aan: de zaktraining. Tijdens deze conditionele training sta je met een tweetal bij een zak diverse (kick)boks- en conditie oefeningen uit te voeren.

Bij Burning Heart kun je ook terecht voor bijvoorbeeld Bootcamp, een heerlijke training op de Hoorneboegse Heide. Tijdens deze lessen werk je individueel of in groepsverband aan diverse oefeningen in de buitenlucht. Deze oefeningen worden uitgevoerd met verschillende onderdelen die je overal buiten tegen kan komen. Hou je niet zo van rennen? Of kan je het niet meer? We bieden ook Walking Bootcamps aan. De Walking Bootcamp lessen zijn ideaal voor 55-plussers. We bieden wel vier lessen per week aan gespecialiseerd in mensen boven de 55 jaar oud. Onze StayFit 55+ les is erg populair om op een veilige en effectieve manier in beweging te blijven.

Daarnaast bieden we diverse krachttraining lessen aan, waarvan de populairste: FP30. FP30 is een full body HIIT workout. 30 onderdelen met eindeloze variaties, inzet-rust-inzet-rust. Zie het als een groot parcours voor volwassenen, waar je met een fantastisch en voldaan gevoel uit komt.

Waar je interesse ook ligt, bij sportschool Burning Heart in Hilversum ben je aan het juiste adres om op een gezellige en gezonde manier jouw doelstellingen te bereiken. Elke les is toegankelijk voor ieder niveau en je bepaalt zelf in hoeverre je je inzet. Bekijk het hele lesaanbod voor meer informatie.

Interesse

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden van Burning Heart en zou je graag aan willen sluiten bij onze familie? Kom dan gerust eens langs op de Franciscusweg 307 in Hilversum. Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je voor inschrijving eerst kijken of Burning Heart goed bij je past? Maak dan gebruik van de gratis proefweek en ervaar zelf alle voordelen van onze sportschool.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen