skip to Main Content
Gratis proefweek

Fitness Baarn

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2600 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
3 etages
sportparadijs

Fitness Baarn

Op zoek naar een goede fitness in de regio Baarn? Dan moet je bij Burning Heart in Hilversum zijn! Burning Heart is een echte familie sportschool. Onze slogan is dan ook: ‘one gym, one fam’. Zodra je onze sportschool binnenstapt merk je het direct; de sfeer is uniek! Bij Burning Heart hebben we passie voor ons vak en brengen dit graag over op onze leden. Iedereen is welkom in onze familie! Van jong tot oud, van beginner tot gevorderde en van recreanten tot professionals. Wij staan voor: vol energie in het leven staan, in balans zijn met jezelf en respect hebben voor elkaar. Neem eens een kijkje in onze prachtige sportschool en ontdek wat Burning Heart voor jou te bieden heeft!

Ons aanbod

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Bijzondere lessen

Onze missie is om iedereen te laten sporten. Wie je ook bent, wat je ook hebt meegemaakt, bij sportschool Burning Heart gunnen we het iedereen om fit en gelukkig te worden en te blijven. One Gym One Fam.

Meer info

Fitness regio Baarn

Burning Heart beschikt over de grootste fitness van de regio Baarn. In deze prachtige fitnessruimte vind je de mooiste apparatuur waar je heerlijk op kan sporten. Wat Burning Heart onderscheidt van andere sportscholen is het feit dat we continu blijven investeren. Zo schaffen wij regelmatig volledig nieuwe apparatuur aan of vervangen we de huidige apparatuur voor verbeterde toestellen. Dit doen we om ervoor te zorgen dat jij te allen tijde gebruik kan maken van de beste apparatuur en de beste fitness ervaring kan beleven.

Het uitgangspunt van Burning Heart is het lichaam in een betere staat brengen. Of hier nu de focus ligt op spiermassa, vetmassa of uithoudingsvermogen. Dit wordt gedaan door het lichaam te prikkelen en uit te dagen waardoor de belastbaarheid toeneemt. Uiteraard kun je in de fitness nabij Baarn zelfstandig jezelf uitleven op al onze cardio- of kracht toestellen. Vind je het lastig om zelfstandig te trainen en kun je je weg nog niet goed vinden in de fitness? Dan is een personal trainer van Burning Heart de ideale oplossing.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Trainingsaanbod

Bij Burning Heart kun je natuurlijk niet alleen terecht in een prachtige fitnessruimte, we hebben ook nog een erg uitgebreid trainingsaanbod met allerlei verschillende groepslessen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: zaktraining, boksen, Bootcamp, MMA, Judo en nog veel meer! Vind je het, als vrouw zijnde, prettig om enkel met vrouwen te sporten? Dan vind je bij Burning Heart ook verschillende ‘Ladies Only’ lessen. Deze gevarieerde lessen zijn alleen met vrouwen en worden enkel gegeven door vrouwen. Ben je op zoek naar sportlessen voor de kleine fanatiekeling? Bij Burning Heart kan er al worden gesport vanaf 2,5 jaar! Wij bieden vele mogelijkheden voor alle leeftijden! Sporten voor kinderen verbetert namelijk het zelfvertrouwen maar ook de kracht en conditie, dus ook de kleine sporters kunnen zich heerlijk uitleven bij Burning Heart!

Interesse

Ben jij op zoek naar een geschikte sportschool waar je heerlijk aan je sportieve doelstellingen kan werken? Of ben je geïnteresseerd in Personal Training? Kom dan eens langs bij Burning Heart! Je kunt ons vinden op de Franciscusweg 307 in Hilversum. Stap gerust eens binnen, dan laten we je graag al het moois van Burning Heart zien, zoals de fitnessruimte en de zalen waarin wij onze groepslessen verzorgen. Wil je eerst proberen of het sporten bij ons je goed bevalt? Meld je dan aan voor onze gratis proefweek en ervaar al het moois wat Burning Heart te bieden heeft!

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen