skip to Main Content
Gratis proefweek

Judo Kortenhoef

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2600 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
3 etages
sportparadijs

Judo Kortenhoef

Heb je interesse in lessen judo nabij Kortenhoef voor kinderen? Dan zit je bij Burning Heart helemaal goed! Al vanaf 2.5 jaar oud kunnen de kleine judoka’s bij ons terecht. Geen enkel kind is hetzelfde en daar wordt tijdens de judolessen rekening mee gehouden. De ene klimt en klautert de hele zaal door, de ander kijkt wat meer de kat uit de boom. Onze meesters Stijn en Jasper weten de lessen judo leuk te maken voor iedereen!

Ons aanbod

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Bijzondere lessen

Onze missie is om iedereen te laten sporten. Wie je ook bent, wat je ook hebt meegemaakt, bij sportschool Burning Heart gunnen we het iedereen om fit en gelukkig te worden en te blijven. One Gym One Fam.

Meer info

Judo in de regio Kortenhoef

Judo wordt een vechtsport genoemd, maar wij zien de judo nabij Kortenhoef meer als een verdedigingssport. Vanuit een basis van respect en een grote dosis plezier leren we kinderen om zichzelf te verdedigen. De judolessen bij Burning Heart bestaan uit een aantal onderdelen. Een belangrijk onderdeel is het valbreken; het leren vallen zonder zichzelf te bezeren. Daarbij leren onze judoka’s diverse grond- en staande technieken.

Er is zoveel te leren, dat kinderen niet snel uitgekeken raken op judo. Voor extra motivatie organiseren wij regelmatig judo examens, maar ook leren we de judoka’s hiermee naar hun doelen te werken.

De judokaatjes die bij ons langskomen hebben natuurlijk niet altijd direct een judo pak. Geen enkel probleem, dat komt allemaal later wel! Iedereen kan gewoon aantrekken waar hij of zij zich comfortabel in voelt. Plezier staat voorop tijdens onze lessen judo nabij Kortenhoef.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Wat is judo?

Judo is van oorsprong een Japanse verdedigingssport ontwikkeld door de Japanner Jigoro Kano. Het doel van Jigoro was een ongevaarlijke sport ontwikkelen die veel plezier met zich mee zou brengen. Vertaald naar het Nederlands betekent judo dan ook ‘de zachte weg’. Je gebruikt de kracht van de tegenstander in je eigen voordeel. Dit betekent dat je fysiek niet sterker hoeft te zijn, je hoeft alleen slimmer te zijn en de juiste technieken toe te passen. Zelfbeheersing staat centraal tijdens het leren van judo.

Stoeikampioenen

De stoeikampioenen zijn onze judoka’s tussen de 2.5 en 4 jaar. Peuters zijn altijd in de weer; ontdekken, stoeien, klimmen, klauteren en ga zo maar door. Het hoort er allemaal bij! Tijdens de lessen judo nabij Kortenhoef krijgen de kinderen hier alle ruimte voor en ontwikkelen ze hun motoriek ongekend snel.

Sommige judoka’s klimmen gelijk de hele zaal door en sommige kijken liever even de kat uit de boom. Om het gevoel van plezier en veiligheid bij de peuters te vergroten, gaan de ouders bij ons lekker mee de mat op! En stiekem vinden sommige ouders het nog veel leuker dan het kind zelf. Is het geen mooie uitkomst om na een drukke werkweek een half uurtje te stoeien met je eigen toekomstige judoka?

Interesse

Ben je enthousiast geworden over het aanbod bij sportschool Burning Heart? Kom dan gerust eens langs op de Franciscusweg 307 in Hilversum. Onder het genot van een kopje of thee laten we je onze prachtige sportschool zien. Je voelt je direct thuis, we zijn een echte familie sportschool. Wil je eerst kijken hoe de lessen judo in de regio Kortenhoef bevallen? Meld je dan aan voor een gratis proefweek.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen