skip to Main Content
Gratis proefweek

Bootcamp

Omringd door zoveel prachtige heide zijn we ook vaak buiten te vinden tijdens onze Bootcamp lessen. Tijdens deze lessen werk je individueel of in groepsverband aan diverse oefeningen op de Hoorneboegse Heide. De oefeningen worden uitgevoerd met onderdelen die je buiten overal tegen kunt komen: boomstammen, muurtjes, hekken, ga zo maar door! De Bootcamp lessen worden voor verschillende niveaus aangeboden zodat iedereen een passende les kan vinden. Bij Burning Heart zijn we één grote familie, ook de Burning Heart Bootcampclub. Buiten de lessen om wordt ook met regelmaat een gezellig uitje georganiseerd.

We bieden vier verschillende bootcamp lessen aan onder leiding van drie verschillende gecertificeerde leraren. Er is voor iedereen wel een passende les! Ook geeft het extra motivatie om naar de volgende les te kunnen werken.

Walking Bootcamp

Kan je niet meer rennen? Of heb je er gewoon geen zin in? Dan is deze les perfect voor jou! Lekker wandelen door de natuur met diverse oefeningen om fit te worden en te blijven. De les is niet te zwaar, maar zeker wel doeltreffend! Je bevindt je in de buitenlucht, bent in beweging en maakt ook nog is nieuwe vrienden. De Walking Bootcamp is overigens ideaal voor 55-plussers.

Beginners bootcamp

Deze les leert je de basis van Bootcamp. Op een lekker tempo werk je aan je gezondheid in de mooie natuur die Hilversum rijk is. De Beginners Bootcamp is perfect voor de net startende bootcampers of de bootcampers die er een tijdje uit hebben gelegen. Je bouwt je conditie, kracht en uithoudingsvermogen op.

Reguliere bootcamp

Tijdens de reguliere Bootcamp is het al flink door lopen met gevorderde oefeningen. Wanneer je deze les kan deelnemen weet je dat je al flink wat conditie hebt opgebouwd! De lol onder elkaar is altijd fantastisch. Veel van onze bootcampers doen mee met deze les, waardoor het een gezellig en hecht groepje is.

Bootcamp XXL

Deze les is speciaal voor de echte strijders! 1.5 uur lang ga je vol gas met veel en zware oefeningen. We raden je aan om te starten met een andere Bootcamp les en met de XXL te beginnen wanneer de leraar zegt dat je er klaar voor bent! Tenzij je een echte zelfverzekerde waaghals bent.

Trainer

  • Roel Westdorp
Online inschrijven