skip to Main Content
Gratis proefweek

Bootcamp

Omringd door zoveel prachtige heide zijn we ook vaak buiten te vinden tijdens onze Bootcamp lessen. Tijdens deze lessen werk je individueel of in groepsverband aan diverse oefeningen op de Hoorneboegse Heide. De oefeningen worden uitgevoerd met onderdelen die je buiten overal tegen kunt komen: boomstammen, muurtjes, hekken, ga zo maar door! De Bootcamp lessen worden voor verschillende niveaus aangeboden zodat iedereen een passende les kan vinden. Bij Burning Heart zijn we één grote familie, ook de Burning Heart Bootcampclub. Buiten de lessen om wordt ook met regelmaat een gezellig uitje georganiseerd.

We bieden vier verschillende bootcamp lessen aan onder leiding van drie verschillende gecertificeerde leraren. Er is voor iedereen wel een passende les! Ook geeft het extra motivatie om naar de volgende les te kunnen werken.

Reguliere bootcamp

Tijdens de reguliere Bootcamp is het al flink door lopen met gevorderde oefeningen. Wanneer je deze les kan deelnemen weet je dat je al flink wat conditie hebt opgebouwd! De lol onder elkaar is altijd fantastisch. Veel van onze bootcampers doen mee met deze les, waardoor het een gezellig en hecht groepje is.

Bootcamp XXL

Deze les is speciaal voor de echte strijders! 1.5 uur lang ga je vol gas met veel en zware oefeningen. We raden je aan om te starten met een andere Bootcamp les en met de XXL te beginnen wanneer de leraar zegt dat je er klaar voor bent! Tenzij je een echte zelfverzekerde waaghals bent.

Trainer

  • Roel Westdorp
Online inschrijven