skip to Main Content
Gratis proefweek

Gym Soest

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Gym Soest

Ben je opzoek naar een gym in de regio Soest? Dan ben je bij Burning Heart aan het juiste adres! Wij zijn een echte familie sportschool in Hilversum. De sfeer is uniek en dit merk je direct wanneer je binnenstapt, bij ons is iedereen welkom! De lessen zijn toegankelijk voor ieder niveau; van jong tot oud, van beginners tot gevorderden en van gezelligheidsdieren tot professionals. Onze slogan is dan ook: ‘one gym one fam’. De ervaren trainers hebben passie voor hun vak en brengen dit over op de leden. Wij staan voor: vol energie door het leven door het leven, in balans zijn met jezelf en respect hebben voor elkaar. Al deze punten bij elkaar maken Burning Heart een unieke gym nabij Soest.

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Gym in de regio Soest

Bij Burning Heart vind je veel verschillende afdelingen waar je allerlei sporten kan beoefenen. Daar hoort natuurlijk ook onze prachtige, 24/7 geopende fitness bij. In onze gym nabij Soest is de grootste fitness van ’t Gooi te vinden. Wij doen er alles aan om jou de beste ervaring te kunnen bieden, dit betekent dat we met regelmaat nieuwe apparatuur aanschaffen. Burning Heart onderscheidt zich van andere sportscholen doordat we maandelijks blijven investeren. De fitness staat vol met professionele toestellen en we staan altijd open voor suggesties.

Wil je graag weten hoe je er momenteel voor staat? We bieden ieder lid een gratis fitcheck aan. Onze personal trainer gaat met je in gesprek en voert een aantal lichaamsmetingen uit. Je kan ook een gratis afspraak met de personal trainer inplannen voor een korte uitleg over de voor jou geschikte apparaten.

Natuurlijk ben je in onze fitness altijd van harte welkom om zelfstandig te komen trainen. Vind je zelfstandig trainen lastig? Of kun je je weg nog niet helemaal vinden tussen al die fitnesstoestellen? Onze gym in de regio Soest biedt ook personal training aan. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ben je opzoek naar een gym nabij Baarn? Ook dan ben je bij Burning Heart aan het juiste adres. Wij zijn de grootste en gezelligste sportschool van ’t Gooi. Je bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen in onze gym in de regio Baarn.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Verschillende lessen

Bij Burning Heart hebben wij een groot aanbod groepslessen. Per week zijn er meer dan 80 lesuren waar je aan kan deelnemen. Heb je bepaalde sportieve doelstellingen? Onze trainers geven je de begeleiding die je nodig hebt en helpen je op weg naar je doelen. Je kan bij Burning Heart terecht voor onder andere veel verschillende vechtsporten; (kick)boksen, zak- en conditietraining, Judo, Braziliaans Jiu Jitsu, MMA en nog veel meer! Zo zijn wij een officiële NOC NSF erkende boksschool aangesloten bij de Nederlandse Boksbond met een topniveau aan boksers.

Daarnaast bieden we diverse krachttraining lessen aan, waarvan de populairste: FP30. FP30 is een full body HIIT workout. 30 onderdelen met eindeloze variaties, inzet-rust-inzet-rust. Zie het als een groot parcours voor volwassenen, waar je met een fantastisch en voldaan gevoel uit komt. Net als alle andere lessen geldt ook hierbij, je bepaalt zelf in hoeverre je je inzet.

Omringd door zoveel prachtige heide, zijn we ook vaak buiten te vinden tijdens onze Bootcamp. Tijdens deze les voer je individueel of in groepsverband oefeningen uit met onderdelen die je overal buiten kunt tegenkomen. We hebben verschillende variaties van deze les om voor ieder niveau iets aan te bieden. Bekijk het aanbod van al onze trainingen hier.

Interesse

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat onze gym nabij Soest jou allemaal te bieden heeft? Kom dan eens een kijkje nemen op de Franciscusweg 307 in Hilversum. We laten je graag de unieke sfeer in real life zien. Wil je eerst nog een weekje kijken hoe de sportschool je bevalt? Meld je dan aan voor een gratis proefweek.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen