skip to Main Content
Gratis proefweek

Sportschool Nederhorst den Berg

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Sportschool Nederhorst den Berg

Burning Heart, een echte familie sportschool nabij Nederhorst den Berg. De sfeer is uniek, dit merk je direct wanneer je Burning Heart binnenstapt. Onze slogan is dan ook ‘one gym one fam’. Bij onze sportschool is dan ook echt iedereen welkom. Van jong tot oud, van beginners tot gevorderden en van recreanten tot professionals. Wij staan voor: vol energie in het leven staan, in balans zijn met jezelf en respect hebben voor elkaar. Dat zijn de basisprincipes onze basisprincipes. Dit alles maakt Burning Heart een uniek fijne sportschool

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Fitness sportschool regio Nederhorst den Berg

Sportschool Burning Heart beschikt over veel afdelingen waar je allerlei sporten kan beoefenen. Hierbij hoort natuurlijk ook de prachtige fitness waar je 24/7 terecht kan. Bij deze sportschool nabij Nederhorst den Berg vind je de grootste fitness van ’t Gooi. De fitness staat vol met professionele apparatuur waar je het hele lichaam mee kan trainen. Burning Heart onderscheidt zich van andere sportscholen doordat we constant blijven investeren. Zo schaffen we maandelijks nieuwe apparatuur aan zodat jij altijd de beste fitness toestellen kan gebruiken. Zo doen we er alles aan om jou de beste ervaring te kunnen bieden!

Wil je graag weten hoe je er momenteel voor staat? We bieden voor ieder lid een gratis fitcheck aan. Tijdens deze check worden een aantal lichaamsmetingen uitgevoerd, zoals het berekenen van je vetpercentage en je spiermassa. Ben je nog niet helemaal thuis in de fitness? Geen probleem. Onze trainer loopt gerust een keer met je mee voor een korte uitleg over de voor jou geschikte toestellen.

Wil je iets meer begeleiding? Dan is personal training voor jou de ideale oplossing. De personal trainer in onze sportschool helpt je je doelstellingen te bereiken. Lijkt dit je wat? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Groepslessen sportschool Nederhorst den Berg

Burning Heart, de sportschool nabij Nederhorst den Berg, biedt nog veel meer aan dan enkel de fitnessruimtes. Per week hebben we meer dan 80 lesuren waar je gebruik van kan maken. Zo zijn wij een NOC NSF erkende boksschool bij de Nederlandse Boksbond met een topniveau een wedstrijdboksers tot gezellige recreanten. Ook bieden we meerdere keren per dag onze populairste les aan: de zaktraining. Tijdens deze training sta je met een tweetal bij een zak diverse (kick)boks- en conditie oefeningen uit te voeren.

Daarnaast bieden we diverse krachttraining lessen aan, waarvan de populairste: FP30. FP30 is een full body HIIT workout. 30 onderdelen met eindeloze variaties, inzet-rust-inzet-rust. Zie het als een groot parcours voor volwassenen, waar je met een fantastisch en voldaan gevoel uit komt. Net als alle andere lessen geldt ook hierbij, je bepaalt zelf in hoeverre je je inzet.

Bij Burning Heart kun je ook terecht voor bijvoorbeeld Bootcamp, een heerlijke training in de buitenlucht. Tijdens deze lessen werk je individueel of in groepsverband aan diverse oefeningen op de Hoorneboegse heide. De oefeningen worden uitgevoerd met objecten die je overal buiten kunt tegenkomen: boomstammen, muurtjes, hekken, ga zo maar door! De Bootcamp lessen worden voor verschillende niveaus aangeboden, zodat iedereen kan deelnemen. Zo hebben we een Walking Bootcamp, voor iedereen die niet kan of wil rennen. Zet je juist graag een extra tandje bij? Dan is de XXL Bootcamp zeker iets voor jou.

Waar je interesse ook ligt, bij onze sportschool ben je op het juiste adres om op een gezellige en veilige manier aan jouw doelstellingen te werken. Benieuwd welke les het meest bij jou past? Kijk voor meer informatie naar het lesaanbod.

Interesse

Ben je geïnteresseerd geworden om deel te worden van onze Burning Heart familie? Kom dan eens langs op de Franciscusweg 307 in Hilversum. Wij laten je maar al te graag onze mooie sportschool zien! Wil je liever eerst proberen voordat je jezelf inschrijft? Meld je dan aan voor de gratis proefweek en ervaar het zelf.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen