skip to Main Content
Gratis proefweek

Sportschool Bussum

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Sportschool Bussum

In de regio Bussum, vind je sportschool Burning Heart. Wij staan bekend als een echte familie sportschool, wat je direct merkt wanneer je binnenkomt. De sfeer is uniek. Onze slogan is dan ook ‘one gym one fam’. Bij onze sportschool nabij Bussum is dan ook echt iedereen welkom. Van jong tot oud, van beginners tot gevorderden en van gezelligheidsdieren tot sporters met wedstrijd ambities. Wij staan voor: vol energie in het leven staan, in balans zijn met jezelf en respect hebben voor elkaar. Dat zijn de basisprincipes van Burning Heart, onze sportschool in de buurt van Bussum.

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Fitness sportschool regio Bussum

Nabij Bussum, vind je sportschool Burning Heart waar je op veel verschillende afdelingen terecht kan voor een heerlijke workout. Hierbij horen natuurlijk ook onze prachtige fitnessruimtes. Bij deze sportschool nabij Bussum vind je de grootste fitness van ’t Gooi die 24/7 geopend is. Om je de beste ervaring te bieden, blijven wij maandelijks investeren in onze fitness. Er worden regelmatig nieuwe toestellen aangeschaft zodat jij altijd de beste apparatuur tot je beschikking hebt. Burning Heart onderscheidt zich hierdoor ook van andere sportscholen.

Wil je graag weten hoe je er momenteel voor staat? We bieden voor ieder lid een gratis fitcheck aan. Tijdens deze check worden een aantal lichaamsmetingen uitgevoerd, zoals het berekenen van je vetpercentage en je spiermassa. Ben je nog niet helemaal thuis in de fitness? Geen probleem. Onze trainer loopt gerust een keer met je mee voor een korte uitleg over de voor jou geschikte toestellen.

Wil je iets meer begeleiding? Dan is personal training voor jou de ideale oplossing. De personal trainer in onze sportschool helpt je je doelstellingen te bereiken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Groepslessen sportschool Bussum

Burning Heart biedt nog veel meer aan dan enkel de fitnessruimtes. Per week hebben we meer dan 80 lesuren waar je gebruik van kan maken. Zo zijn wij een NOC NSF erkende boksschool bij de Nederlandse Boksbond met een topniveau een wedstrijdboksers tot gezellige recreanten. Ook bieden we meerdere keren per dag onze populairste les aan: de zaktraining. Tijdens deze training sta je met een tweetal bij een zak diverse (kick)boks- en conditie oefeningen uit te voeren. Naast boksen en kickboksen, kan je bij Burning Heart terecht voor nog veel meer vechtsporten. Denk hierbij aan MMA, Braziliaans Jiu Jitsu, Judo enzovoort.

Bij Burning Heart kun je ook terecht voor bijvoorbeeld Bootcamp, een heerlijke training in de buitenlucht. Tijdens deze lessen werk je individueel of in groepsverband aan diverse oefeningen op de Hoorneboegse heide. De oefeningen worden uitgevoerd met objecten die je overal buiten kunt tegenkomen: boomstammen, muurtjes, hekken, ga zo maar door! De Bootcamp lessen worden voor verschillende niveaus aangeboden, zodat iedereen kan deelnemen. Zo hebben we een Walking Bootcamp, voor iedereen die niet kan of wilt rennen. Zet je juist graag een extra tandje bij? Dan is de XXL Bootcamp zeker iets voor jou.

Waar je interesse ook ligt, bij onze sportschool ben je op het juiste adres om op een gezellige en veilige manier aan jouw doelstellingen te werken. Bekijk het hele lesaanbod (koppelen naar juiste pagina) om te kijken welke les het best bij jou past.

Interesse

Ben je geïnteresseerd geworden om deel te worden van onze Burning Heart familie? Kom dan eens langs op de Franciscusweg 307 in Hilversum. Wij laten je maar al te graag onze mooie sportschool zien! Wil je liever eerst een kijkje nemen? Meld je aan voor een gratis en vrijblijvende proefweek en ervaar het zelf.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen