skip to Main Content
Gratis proefweek

Gym Laren

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2600 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
3 etages
sportparadijs

Gym Laren

Wil je graag op een goede en verantwoorde manier aan je gezondheid werken? Dan moet je bij Burning Heart zijn! Deze gym in de regio Laren is een echte familie sportschool. Zo’n sportschool waar je jezelf direct thuis en gewaardeerd voelt. Onze slogan is dan ook: ‘one gym, one fam’. De sfeer is uniek, dit voelt je direct wanneer je binnenstapt. Bovendien hebben we het leukste team van Nederland. Bij onze gym nabij Laren is iedereen welkom; van jong tot oud, van beginner tot gevorderde. We ontvangen je met open armen.

Ons aanbod

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Bijzondere lessen

Onze missie is om iedereen te laten sporten. Wie je ook bent, wat je ook hebt meegemaakt, bij sportschool Burning Heart gunnen we het iedereen om fit en gelukkig te worden en te blijven. One Gym One Fam.

Meer info

Gym in de regio Laren

Als je een goede sportschool zoekt voor fitness in Hilversum dan ben je bij Burning Heart aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over de grootste fitness in ’t Gooi. Wij bieden dan ook iedereen de mogelijkheid om op een verantwoorde manier aan hun gezondheid te werken in onze fitness. Wat onze fitnessruimte onderscheidt van andere sportscholen is het feit dat wij altijd blijven investeren en evolueren. Zo schaffen we regelmatig nieuwe fitness apparatuur aan of vervangen we de huidige toestellen voor verbeterde versies. Dit alles doen we zodat we jou de beste fitness ervaring kunnen bieden!

We bieden voor ieder lid een gratis fitcheck aan. Tijdens deze check in onze gym in de regio Laren wordt je vetpercentage gemeten, je spiermassa, je bmi enzovoort. Daarnaast kan de trainer een keer met je meelopen door de fitness, zodat je een korte uitleg krijgt over de voor jou geschikte apparaten. Wil je nog wat meer begeleiding? Dan is personal training voor jou de juiste oplossing.

Lukt het je niet om tijdens de reguliere openingstijden langs te komen? Of ben je een nachtdier? Daar hebben we een oplossing voor! Onze fitness is 365 dagen per jaar 24/7 geopend. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Verschillende lessen

Naast de fitnessruimtes in onze sportschool nabij Laren, bieden we een ruim aanbod groepslessen aan. Per week hebben we meer dan 80 lesuren waar je gebruik van kan maken. Zo bieden we meerdere keren per dag onze populairste les aan: de zaktraining. Tijdens deze conditionele training sta je met een tweetal bij een zak diverse (kick)boks- en conditie oefeningen uit te voeren.

Bij Burning Heart kun je ook terecht voor bijvoorbeeld Bootcamp, een heerlijke workout op de Hoorneboegse Heide. Tijdens deze les werk je individueel of in groepsverband aan diverse oefeningen in de buitenlucht. Deze oefeningen worden uitgevoerd met alledaagse objecten zoals muurtjes, hekken, boomstammen enzovoort. Hou je niet zo van rennen? Of kan je het niet meer? We bieden ook Walking Bootcamps aan.
De Walking Bootcamp lessen zijn ideaal voor 55-plussers. We bieden wel vier lessen per week aan gespecialiseerd in mensen boven de 55 jaar oud. Onze StayFit 55+ les is erg populair om op een veilige en effectieve manier in beweging te blijven.

Daarnaast bieden we diverse krachttraining lessen aan, waarvan de populairste: FP30. FP30 is een full body HIIT workout. 30 onderdelen met eindeloze variaties, inzet-rust-inzet-rust. Zie het als een groot parcours voor volwassenen, waar je met een fantastisch en voldaan gevoel uit komt.

Burning Heart biedt naast al deze lessen nog veel meer groepslessen aan! Waar je ook naar opzoek bent, bij onze gym in de regio Laren ben je op het juiste adres. Elke les is toegankelijk voor ieder niveau. Bekijk hier het volledige lesaanbod.

Interesse

Ben je nieuwsgierig geworden naar Burning Heart? Stap dan gerust eens bij ons binnen. We zitten op de Franciscusweg 307 in Hilversum en beschikken over een ruim aanbod gratis parkeerplekken voor de deur. Ook zijn we makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Wil je eerst een keertje komen proeftrainen in onze prachtige gym nabij Laren? Meld je dan aan voor een gratis proefweek!

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen