skip to Main Content
Gratis proefweek

Judo Huizen

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Judo Huizen

Ben je opzoek naar lessen judo in de regio Huizen? Zoek dan niet verder! Sportschool Burning Heart in Hilversum biedt precies waar jij naar op zoek bent. Al vanaf 2.5 jaar geven wij les aan de kleine judokaatjes. Geen enkel kind is hetzelfde en daar weten onze meesters Stijn en Jasper maar al te goed rekening mee te houden. De ene klimt en klautert de hele zaal door, de ander kijkt wat meer de kat uit de boom. Sportschool Burning Heart weet de lessen judo nabij Huizen leuk te maken voor iedereen!

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Judo in de regio Huizen

Sportschool Burning Heart heeft de mooiste, grootste en schoonste dojo van ’t Gooi. Volledig in het daglicht en de ventilatie is deze ruimte een genot voor zowel de judoka’s als de ouders. Vanuit ons restaurant zit je met een kopje koffie of een gezonde maaltijd van je kind te genieten.

Respect en plezier zijn de twee basisprincipes tijdens de lessen judo in de regio Huizen. De lessen bestaan uit een aantal onderdelen. Een belangrijk onderdeel is het leren vallen, met andere woorden het valbreken. De judoka’s leren op de judomat terecht te komen zonder zichzelf te bezeren. Daarnaast leren ze veel grond technieken en staande technieken. Het leren van houdgrepen en worpen kom je zeker tegen bij de lessen van Burning Heart.

Er is zoveel te leren dat kinderen niet snel op de sport uitgekeken raken. Wij organiseren ook regelmatig judo examens. Dit doen we om de judoka’s doelen te leren stellen en deze te behalen, wat op een natuurlijke wijze zorgt voor motivatie en zelfvertrouwen.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Wat is judo?

Judo is van oorsprong een Japanse verdedigingssport ontwikkeld door de Japanner Jigoro Kano. Zijn doel was een sport ontwikkelen die geen gevaar meebracht en veel plezier zou schenken. Vertaald naar het Nederlands betekent judo dan ook ‘de zachte weg’. Je gebruikt de kracht van de tegenstander in je eigen voordeel. Zelfbeheersing staat centraal. Zie het als een spel van controle. Dit betekent dat je fysiek niet sterker hoeft te zijn, je hoeft alleen slimmer te zijn en de juiste technieken toe te passen.

Geschiedenis

Judo is ontwikkeld door de Japanner Jigoro Kano en is van oorsprong een verdedigingssport. Jigoro was als kind een klein en slank mannetje. Hij werd veel gepest maar had de moed niet om iets terug te doen. Toen Jigoro een jaar of 16 was startte hij met Jiu-Jitsu. Hij had gehoord dat je tijdens Jiu-Jitsu kan leren hoe je een fysiek sterkere tegenstander verslaat. Door de lessen die Jigoro volgde werd hij fysiek sterker en verbeterde zijn conditie, maar het belangrijkste was dat hij zich mentaal vele malen sterker begon te voelen. Jigoro Kano begon voor zichzelf op te komen.

Alhoewel Kano vond dat Jiu-Jitsu veel goeds had, vond hij dat het er soms hard aan toe kon gaan. Hij zat vaak onder de pleisters en kreeg hier zelfs een bijnaam voor; ‘Bansoko’ (de pleister).

Kano vond dat het anders kon. Na veel trainen kwam hij in 1882 met de sport judo. In tegenstelling tot Jiu-Jitsu draait judo niet om je tegenstander verslaan, het is meer een soort spel hoe je iemand het beste kan werpen of in controle kan houden zonder diegene te blesseren. Tijdens judo leer je de kracht van je tegenstander te gebruiken om hem of haar te overmeesteren. Respect is van beide partijen is ontzettend belangrijk.

Interesse

Ben je enthousiast geraakt over de lessen judo nabij Huizen? Kom gerust eens langs voor een kopje koffie of thee op de Franciscusweg 307 in Hilversum. We laten je graag onze prachtige sportschool zien. Wil je liever eerst kijken of sportschool Burning Heart bij je past? Meld je aan voor een gratis en vrijblijvende proefweek.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen