skip to Main Content
Gratis proefweek

Boksen Baarn

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Boksen Baarn

Wil je graag boksen in de buurt van Baarn? Zoek dan niet verder! Burning Heart in Hilversum is een officiële NOC NSF erkende boksschool aangesloten bij de Nederlandse Boksbond. Onze ervaren trainers bieden je de begeleiding die je nodig hebt. Zij hebben passie voor hun vak en brengen dit over op de leden. Iedereen kan bij ons bokstrainingen komen volgen, van jong tot oud, van beginners tot gevorderden, van recreanten tot sporters met wedstrijd ambities. We zorgen ervoor dat het boksen nabij Baarn toegankelijk blijft voor iedereen.

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Boksen regio Baarn

Boksen is de perfecte sport om fit te worden en fit te blijven. Zowel je fysieke als mentale gesteldheid zullen erop vooruitgaan. Met boksen train je je uithoudingsvermogen, snelheid, conditie, kracht, lenigheid, mentale weerbaarheid en nog veel meer. Als bokser ben je constant in beweging. Je moet altijd blijven bewegen, verdedigen, stoten en dit alles tegen oneindige combinaties van bewegingen. Deze uitdagingen zorgen er dan ook voor dat boksen een sport is waarop je niet snel uitgekeken raakt. Zeker onder de begeleiding van onze hoofdtrainer Jeremy Blijd. Jeremy is een professioneel bokser met een unieke persoonlijkheid. Hij geeft je de begeleiding die je nodig hebt, ongeacht je doelen. Tijdens het boksen in de regio Baarn vinden we het belangrijk dat iedereen verantwoord van elkaar kan leren. Bij Burning Heart staan respect, plezier en veiligheid voorop.

We kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat er geen drempel is wanneer je bij Burning Heart komt boksen. Onze boksschool nabij Baarn is daadwerkelijk voor ieder niveau. De leeftijden variëren van 6 jaar oud tot wel 81 jaar oud! Je hebt zelf alle vrijheid om te bepalen wat je wel en niet doet. Zo is sparren een onderdeel, maar het hoeft niet. Er zijn genoeg andere die alleen komen voor de techniek en conditie. Sommigen willen zelfs alleen op de bokszak, alles kan en alles mag. Je bepaalt zelf wat je doet en in hoeverre je je inzet.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Boksaccessoires

Het meest essentiële accessoires tijdens het boksen zijn bokshandschoenen. Boksers zijn verplicht deze te dragen. Maak je niet druk als je zelf nog geen bokshandschoenen tot je beschikking hebt! In het begin kan je ze van ons lenen. De handschoenen worden gebruikt om zowel je handen als het lichaam van je tegenstander te beschermen. Daarnaast voorkomen ze blessures. Ze zijn absoluut onmisbaar in onze boksschool in de buurt van Baarn.

Tijdens technieklessen is het handig een bitje te dragen, als je wilt sparren is dit zelfs verplicht. Deze verkopen wij aan de balie. Een bitje wordt ook wel een gebitsbeschermer genoemd. De naam zegt het al, dit zachte stukje kunststof plaats je op je boventanden om je gebit te beschermen. De boks lessen worden gevolgd op boksschoenen of blote voeten. Boksschoenen zorgen voor grip tijdens het bewegen, wat tijdens het boksen erg belangrijk is. Ook helpen ze blessures aan de enkel te voorkomen.

Tenslotte hebben we de bandages. Deze lange wikkels bieden bescherming, versteviging en ondersteuning aan de polsen en knokkels. Bandages worden verkocht aan de balie bij Burning Heart.

Burning Heart

Ben je geïnteresseerd geraakt om te boksen nabij Baarn? Kom dan een kijkje nemen op de Franciscusweg 307 in Hilversum, we laten je graag al het moois zien wat Burning Heart te bieden heeft. We zijn daarbij erg makkelijk te bereiken. Er zijn ruim voldoende gratis parkeerplekken en op een paar minuten lopen van de sportschool stopt de bus. Wil je onze boks lessen eerst zelf ervaren? Vraag dan een gratis proefweek aan.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen