skip to Main Content
Gratis proefweek

Judo Laren

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2600 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
3 etages
sportparadijs

Judo Laren

Ben je opzoek naar lessen judo in de regio Laren? Zoek dan niet verder! Sportschool Burning Heart in Hilversum is precies waar je naar op zoek bent. Ook voor lessen judo in de buurt van Eemnes zit je bij ons op het juiste adres. Onze lessen judo starten al vanaf 2.5 jaar oud. Geen enkel kind is hetzelfde en dat vinden onze meesters Stijn en Jasper alleen maar leuk. Sportschool Burning Heart weet de lessen judo een plezier te maken voor iedereen!

Ons aanbod

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Bijzondere lessen

Onze missie is om iedereen te laten sporten. Wie je ook bent, wat je ook hebt meegemaakt, bij sportschool Burning Heart gunnen we het iedereen om fit en gelukkig te worden en te blijven. One Gym One Fam.

Meer info

Judo in de regio Laren

Sportschool Burning Heart heeft de mooiste, grootste en schoonste dojo van ’t Gooi. De ruimte is een favoriet voor zowel de ouders als de kinderen. De dojo staat volledig in het daglicht en de ventilatie, waardoor de ruimte altijd fris is én oogt. Vanuit onze chillruimte kan je onder het genot van een kopje thee of een gezonde maaltijd van je eigen toekomstige judoka genieten. De lessen judo nabij Laren en Eemnes zijn toegankelijk voor iedereen.

Respect en plezier zijn de twee basisprincipes tijdens de lessen bij Burning Heart. De lessen bestaan uit een aantal onderdelen. Een belangrijk onderdeel is het leren vallen, met andere woorden het valbreken. De kinderen leren op de judomat terecht te komen zonder zichzelf te bezeren. Daarnaast leren ze veel grond technieken en staande technieken. Het leren van houdgrepen en worpen zal je zeker tegenkomen bij Burning Heart.

Wij organiseren ook regelmatig judo examens. Dit doen we om de judoka’s doelen te leren stellen en deze te behalen, wat op een natuurlijke wijze zorgt voor motivatie en zelfvertrouwen.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Geschiedenis

Judo is ontwikkeld door de Japanner Jigoro Kano en is van oorsprong een verdedigingssport. Jigoro was als kind een klein en slank mannetje. Hij werd veel gepest maar had de moed niet om iets terug te doen. Toen Jigoro een jaar of 16 was is hij begonnen met Jiu-Jitsu. Hij had gehoord dat je bij deze sport kan leren hoe je een fysiek sterkere tegenstander verslaat. In de periode daarop begon Jigoro zich steeds zelfverzekerder te voelen. Zijn conditie verbeterde en hij werd fysiek sterker, maar het belangrijkste was dat hij mentaal veel sterker werd. Jigoro Kano durfde eindelijk voor zichzelf op te komen.
Al hoewel Kano vond dat Jiu-Jitsu veel goede eigenschappen had, vond hij dat het er ook hard aan toe kon gaan. Hij zat vaak onder de pleisters en kreeg hier zelfs een bijnaam voor; ‘Bansoko’ (de pleister).

Kano vond dat het anders kon. Na veel trainen kwam hij in 1882 met de sport judo. Judo betekent ‘de zachte weg’. In tegenstelling tot Jiu-Jitsu draait de sport niet om je tegenstander verslaan, het is meer een soort spel hoe je iemand het beste kan werpen of in controle kan houden zonder diegene te blesseren. Tijdens judo leer je de kracht van je tegenstander te gebruiken om hem of haar te overmeesteren.

Stoeikampioenen vanaf 2.5 jaar

De stoeikampioenen zijn onze judoka’s van 2.5 tot 4 jaar oud. De les duurt een half uur en deze lengte is perfect in verband met de concentratie. Peuters zijn altijd in de weer. Het is de periode waarin ze ontdekken, klimmen, klauteren, stoeien en ga zo maar door. Het hoort er allemaal bij! Tijdens de lessen judo in de regio Laren vinden we het belangrijk de kinderen hier alle ruimte in te geven. De motoriek ontwikkeld ongekend snel en iedere judoka maakt nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

De ene judoka voelt zich gelijk helemaal thuis, de ander kijkt eerst even de kat uit de boom. Om iedere peuter het gevoel van plezier en veiligheid te geven, gaan bij ons de ouders lekker mee de mat op! En stiekem vinden sommige ouders het nog leuker dan het kind zelf. Zeg nou zelf, een half uurtje stoeien met je zoon of dochter na een drukke werkweek is toch heerlijk?

Burning Heart

Ben je nieuwsgierig geworden naar de lessen judo nabij Laren? Kom dan gerust eens langs op de Franciscusweg 307 in Hilversum. De lessen zijn ook toegankelijk wanneer je opzoek bent naar judo in de regio Eemnes. We geven je met liefde een rondleiding door onze prachtige sportschool. Wil je liever eerst kijken of sportschool Burning Heart bij je past? Schrijf je dan in voor een gratis en vrijblijvende proefweek.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen