skip to Main Content
Gratis proefweek

Sportschool Naarden

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Sportschool Naarden

Burning Heart, een sportschool nabij Naarden Bussum, is een echte familie sportschool. Onze slogan is dan ook ‘one gym one fam’. Zodra je de ruimte binnenstapt merk je het direct, de sfeer is uniek. Bij deze sportschool in de regio Naarden hebben we passie voor ons vak en brengen dit direct over op onze leden. Van jong tot oud, van beginner tot gevorderde en van vechtsporter met wedstrijd ambities tot recreanten, iedereen is welkom bij Burning Heart. Wij staan voor: vol energie in het leven staan, in balans zijn met jezelf en respect hebben voor elkaar. Dit alles maakt Burning Heart een unieke familie sportschool in de buurt van Naarden!

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Fitness sportschool regio Naarden

In de regio Naarden, bij de sportschool Burning Heart vind je verschillende afdelingen waar je heerlijk kan sporten. Neem als voorbeeld onze 24/7 geopende fitness. Wij beschikken over de grootste fitness van ’t Gooi met tal van apparatuur waar je lekker je gang kan gaan. Door maandelijks nieuwe apparatuur aan te schaffen, zorgen we ervoor dat je altijd de beste fitness toestellen tot je beschikking hebt. Wij blijven altijd investeren in onze sportschool nabij Naarden zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden.

Vind je het lastig om zelfstandig te trainen in onze fitness? Dan heb je ook de mogelijkheid om samen met een personal trainer te sporten. Onder professionele begeleiding kan je op een veilige en effectieve manier aan je doelstellingen werken.

Ben je geïnteresseerd om 24/7 gebruik te kunnen maken van de fitness? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Verschillende lessen

Nabij Naarden, in de sportschool Burning Heart bieden wij nog veel meer aan dan enkel onze prachtige fitnessruimte. Per week hebben we meer dan 80 lesuren waar je gebruik van kan maken. Zo zijn wij een NOC NSF erkende boksschool bij de Nederlandse Boksbond met een top niveau aan wedstrijdboksers tot gezellige recreanten. Ook bieden we meerdere keren per dag onze populairste les aan: de zaktraining. Tijdens deze conditionele training sta je met een tweetal bij een zak diverse (kick)boks- en conditie oefeningen uit te voeren. Bij Burning Heart kun je ook terecht voor bijvoorbeeld Bootcamp, een heerlijke training in de buitenlucht. Tijdens deze lessen werk je individueel of in groepsverband aan diverse oefeningen op de Hoorneboegse Heide. Deze oefeningen worden uitgevoerd met verschillende onderdelen die je overal buiten tegen kan komen. Hou je niet zo van rennen? Of kan je het niet meer? We bieden ook Walking Bootcamps aan.

Naast deze lessen kun je bij sportschool Burning Heart terecht voor nog veel meer trainingen. Denk hierbij aan Braziliaans Jiu Jitsu, Judo, MMA enzovoort.

Daarnaast bieden we diverse krachttraining lessen aan, waarvan de populairste: FP30. FP30 is een full body HIIT workout. 30 onderdelen met eindeloze variaties, inzet-rust-inzet-rust. Zie het als een groot parcours voor volwassenen, waar je met een fantastisch en voldaan gevoel uit komt.

Waar je interesse ook ligt, bij Burning Heart ben je altijd aan het juiste adres om op een sportieve manier aan je gezondheid te werken. Elke les is toegankelijk voor ieder niveau en je bepaalt zelf in hoeverre je je inzet.

Interesse

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden van Burning Heart en zou je graag aan willen sluiten bij onze familie? Kom dan gerust eens langs op de Franciscusweg 307 in Hilversum, we ontvangen je met open armen. Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je voor inschrijving eerst kijken of Burning Heart goed bij je past? Maak dan gebruik van de gratis proefweek en ervaar zelf hoe mooi onze sportschool is.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen