skip to Main Content
Gratis proefweek

Fitness Bussum

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Fitness Bussum

Burning Heart beschikt over de grootste fitness nabij Bussum. Het is zelfs de grootste fitnessruimte van ’t Gooi! Onze fitnessruimte staat boordevol met prachtige apparatuur waarop je jezelf heerlijk kan uitleven. Onze fitness in de regio Bussum biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Fitness regio Bussum

Wat de fitness van Burning Heart onderscheidt van andere sportscholen is dat wij continu blijven investeren in onze fitnessruimte. Zo schaffen wij regelmatig nieuwe apparatuur aan of vervangen we de huidige apparatuur. Op die manier zorgen wij ervoor dat jij altijd de beste en veiligste toestellen tot je beschikking hebt. Zo zorgen wij voor de ultieme fitness ervaring voor iedereen.

Uiteraard is het mogelijk om zelfstandig gebruik te maken van al onze toestellen in de fitnessruimte. Vind je het lastig om individueel te trainen en weet je nog niet goed je weg te vinden in de fitnesswereld? Dan is het bij Burning Heart ook mogelijk om onder begeleiding van een personal trainer aan de slag te gaan. Vooraf bespreek je jouw doelstellingen met een ervaren personal trainer en samen ga je daarvoor de beste oefeningen uitvoeren.

Ben je, bijvoorbeeld door onregelmatige werktijden, niet in de mogelijkheid om te trainen binnen onze gebruikelijke openingstijden? Dan kun je in onze fitness nabij Bussum 24/7 te trainen. Neem hiervoor contact op met Burning Heart en wij bespreken met jou de mogelijkheden.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Boksen bij Burning Heart

Bij Burning Heart kun je niet alleen terecht om te fitnessen in de grootste fitness van ‘t Gooi. Je kunt er ook een hele hoop verschillende groepslessen volgen. Eén van onze populairste lessen zijn de bokstrainingen. Boksen is de perfecte sport om fit te worden en fit te blijven. Je doet bij boksen namelijk zowel een beroep op je lichaam als op je geest. Je traint je uithoudingsvermogen, kracht,snelheid, coördinatie, lenigheid, mentale weerbaarheid, conditie en nog veel meer! In de boksschool Burning Heart is er plek voor iedereen. Wat voor niveau je ook hebt of van welke leeftijd je ook bent, bij ons kun je altijd terecht om heerlijk te komen boksen. Zo is onze jongste bokser 6 en de oudste bokser 81 jaar oud. Sluit je dus gerust aan bij de Burning Heart familie!

Interesse

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze fitness nabij Bussum, maar twijfel je nog een beetje? Kom dan gerust een keer een kijkje nemen! Je kunt ons vinden aan de Franciscusweg 307 in Hilversum. Wij leiden je graag rond en laten maar al te graag onze prachtige fitnessruimte aan je zien. Tijdens de rondleiding kun je met eigen ogen zien hoeveel mogelijkheden onze fitness voor jou te bieden heeft. Wil je graag eerst een keer proef trainen in onze fitness? Meld je dan aan voor een gratis proefweek.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen