skip to Main Content
Gratis proefweek

Sportschool Baarn

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Sportschool Baarn

In de regio Baarn, vind je sportschool Burning Heart. Burning Heart staat bekend als een echte familie sportschool, dit merk je direct wanneer je binnenstapt. Er hangt een unieke sfeer, bij ons is dan ook echt iedereen welkom. Onze slogan is: ‘one gym one fam’. Iedere leeftijd, elk geslacht en elk niveau is welkom bij ons. De deskundige trainers brengen hun passie voor het vak over op de leden. Burning Heart staat voor: vol energie door het leven, in balans zijn met jezelf en respect hebben voor elkaar. Dat zijn de basisprincipes van onze sportschool nabij Baarn.

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Fitness sportschool regio Baarn

In de regio Baarn, bij sportschool Burning Heart vind je veel verschillende afdelingen waar je lekker kan sporten. Met natuurlijk ook een prachtige fitnessruimte! Bij deze sportschool nabij Baarn is de grootste fitness van ’t Gooi te vinden. Deze fitness staat vol met professionele apparatuur waar je het hele lichaam mee kan trainen. Burning Heart onderscheidt zich van andere sportscholen doordat we constant blijven investeren. Zo schaffen we met regelmaat nieuwe apparatuur aan zodat je altijd de beste fitness toestellen kan gebruiken. We doen er alles aan om je de beste ervaring te kunnen bieden.

We bieden voor ieder lid een gratis fitcheck aan. Tijdens deze check wordt je vetpercentage gemeten, je spiermassa, je bmi enzovoort. Daarnaast kan de trainer een keer met je meelopen door de fitness, zodat je een korte uitleg krijgt over de voor jou geschikte apparaten. Vind je het lastig om zelfstandig te trainen of kun je je weg nog niet goed vinden in de fitness? Dan is personal training voor jou de ideale oplossing.

Wil je liever iets meer begeleiding in de fitness? Dan is personal training iets voor jou! Met de personal trainer bespreek je jouw doelen en ga je samen aan de slag deze te bereiken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Verschillende lessen

In Burning Heart, de sportschool nabij Baarn, hebben wij een groot aanbod groepslessen. Per week zijn er meer dan 80 lesuren waar je aan kan deelnemen. Onze trainers hebben respect voor iedereen en vragen ook respect van iedereen. Zo kan iedereen op een prettige manier aan onze lessen deelnemen. Je kan bij Burning Heart terecht voor veel verschillende vechtsporten; (kick)boksen, zak- en conditietraining, Judo, Braziliaans Jiu Jitsu, MMA en nog veel meer!
Daarnaast bieden we diverse krachttraining lessen aan, waarvan de populairste: FP30. FP30 is een full body HIIT workout. 30 onderdelen met eindeloze variaties, inzet-rust-inzet-rust. Zie het als een groot parcours voor volwassenen, waar je met een fantastisch en voldaan gevoel uit komt. Net als alle andere lessen geldt ook hierbij, je bepaalt zelf in hoeverre je je inzet.

Omringd door zoveel prachtige heide, zijn we ook vaak buiten te vinden tijdens onze Bootcamp lessen. We hebben verschillende variaties van deze les om voor ieder niveau iets aan te bieden. Heb je geen zin om te rennen? Of kan je het niet meer? Dan is de Walking Bootcamp een goede optie voor jou! Zet je juist liever een tandje bij? Dan staat de XXL Bootcamp je op het lijf geschreven. Bekijk het aanbod van al onze trainingen hier.

Interesse

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Burning Heart jou allemaal te bieden heeft? Kom dan eens een kijkje nemen in onze prachtige sportschool! We zijn gelokaliseerd op de Franciscusweg 307 in Hilversum. We laten je graag de unieke sfeer in real life zien. Wil je eerst nog een weekje kijken hoe de sportschool je bevalt? Schrijf je dan in voor een gratis proefweek.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen