skip to Main Content
Gratis proefweek

Bootcamp Huizen

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Bootcamp Huizen

Ben je opzoek naar Bootcamp in de regio Huizen? Dan ben je bij sportschool Burning Heart aan het juiste adres. Onze gecertificeerde leraren hebben passie voor de sport en brengen deze passie over op de leden. Op de prachtige Hoorneboegse Heide werk je individueel of in groepsverband aan diverse oefeningen. De Bootcamp lessen zijn toegankelijk voor iedereen! Van jong tot oud, van beginner tot gevorderde, van recreant tot iemand met wedstrijd ambities. Sportschool Burning Heart is een echte familie sportschool, onze slogan is dan ook ‘one gym one fam’. We ontvangen je met open armen bij onze Bootcamp nabij Huizen.

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Bootcamp in de regio Huizen

Er is gegarandeerd een Bootcamp les die perfect bij je past. We bieden namelijk vier verschillende niveaus Bootcamp in de buurt van Huizen. Dit allemaal om je de beste ervaring te bieden!

Gedurende de Bootcamp les loop je op een lekker tempo in de buitenlucht. Dit doe je onder begeleiding van een professionele leraar en een gezellige groep. Tussendoor voer je verschillende oefeningen uit met onderdelen die je buiten tegenkomt of die de leraar heeft meegenomen. Denk hierbij aan boomstammen, muurtjes, touwen, banden enzovoort. Onder professionele begeleiding ga je je gezondheidsdoelstellingen behalen.

De deelnemers van de Bootcamp in de regio Huizen zijn één grote familie. Het is een gezellige groep die zich maar al te graag uitbreidt. Buiten de lessen om wordt ook met regelmaat een gezellig uitje georganiseerd.

Tijdens de Bootcamp lessen train je je hele lichaam, het is een full body workout. Het doel van de bootcamp trainingen is om op fysiek gebied te groeien in kracht, conditie, uithoudingsvermogen, coördinatie, lenigheid en snelheid. Als een hechte groep help je elkaar doorzetten en werk je regelmatig in teamverband. Naast de fysieke vooruitgang zal je mentaal vooruit gaan en je sociale leven krijgt een boost. Je maakt vrienden voor het leven.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Verschillende niveaus

We bieden vier verschillende bootcamp lessen aan voor verschillende niveaus. Zo is er voor iedereen wel een passende les! Laten we starten met de Walking Bootcamp, dit is de meest toegankelijke les. Je wandelt met een gezellige groep in de natuur en doet zo nu en dan een oefening. Start je pas net of heb je er een tijdje uitgelegen? Dan is de Beginners Bootcamp perfect voor je! Je leert de oefeningen die je tijdens de reguliere bootcamp toe gaat passen. Het tempo ligt bij de Beginners Bootcamp ook net iets lager dan bij de reguliere Bootcamp. Wanneer je héél fit bent en zelfs de reguliere Bootcamp met twee vingers door je neus haalt, is de XXL Bootcamp echt iets voor jou. 1.5 uur lang ga je vol gas gevarieerd met zware oefeningen.

Burning Heart

Ben je geïnteresseerd naar het aanbod van onze Bootcamp nabij Huizen? Kom dan eens langs op de Franciscusweg 307 in Hilversum. We verwelkomen je graag met een kopje koffie of thee en laten je al het moois van onze sportschool zien. Sportschool Burning Heart is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en heeft ruim voldoende parkeerplekken voor de deur. Wil je eerst kijken hoe de Bootcamp je bevalt? Vraag dan een gratis proefweek aan.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen