skip to Main Content
Gratis proefweek

Trainingsaanbod

Lessen & 24/7 Fitness

Lessen voor alle niveaus

De lessen bij Burning Heart zijn geschikt voor ieder niveau. Onze trainers hebben respect voor iedereen en vragen respect van iedereen. Iedereen moet op een prettige manier aan de lessen kunnen deelnemen.

Bekijk ons aanbod

Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van de fitness?

De fitness is 365 dagen per jaar geopend.

Ma – vrij: 05:30 – 22:00 uur
Za & zo: 07:30 – 19:00 uur

24/7 sporten? Vraag naar de mogelijkheden aan de balie.

Hoelang zit ik vast aan mijn abonnement?

Je lidmaatschap is maandelijks op te zeggen. We werken met één maand opzegtermijn, die je betaald bij inschrijving. Als je opzegt voor de 25-ste van de betreffende maand, wordt er niet meer geïncasseerd.

Wat betaal ik bij inschrijving?

Bij inschrijving betaal je €25 inschrijfkosten, één maand opzegtermijn en de restanten van de huidige maand.

Werken jullie met een gezinskorting?

Zeker! Het derde lid dat zich inschrijft krijgt 30% korting op het abonnement, het vierde lid 40% korting enz. Let er wel op dat dit alleen geldt voor gezinsleden en dus niet voor familieleden.

Is het verplicht te reserveren voor de lessen?

Nee. Je kan voor alle lessen en de fitness van Burning Heart vrij langskomen.

Wat moet ik meenemen als ik kom sporten?

Spullen kunnen in het begin bij ons worden geleend. Alle vechtsporten worden gegeven op blote voeten. Voor een les Kettlebell, Bootcamp of FP30 dien je sportschoenen aan te trekken. Als je wilt fitnessen, is het verplicht een handdoek mee te nemen.

Kan ik 24/7 sporten in mijn proefperiode?

Nee, uit veiligheidsredenen is dit helaas niet mogelijk. Je kan naar binnen tijdens de openingstijden van de fitness. Doordeweeks is dit van 05:30 – 22:00 uur en in het weekend van 07:30 – 19:00 uur.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Opzeggen dient persoonlijk te geschieden door een formulier in te vullen aan de bar. Als je dit voor de 25e van de maand doet wordt er niks meer van je rekening afgeschreven en kan je de volgende maand nog blijven sporten. Dit komt door de maand opzegtermijn die je bij inschrijving hebt betaald!

Personal training

Er zijn ook mogelijkheden voor Personal Training. Neem contact op met ons of vraag naar verdere informatie aan de balie!

Neem contact op