skip to Main Content
Gratis proefweek

Boksen Bussum

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Boksen Bussum

Wil je graag boksen in de buurt van Bussum? Zoek dan niet verder! Burning Heart in Hilversum is een officiële NOC NSF erkende boksschool aangesloten bij de Nederlandse Boksbond. Onze ervaren trainers bieden je de begeleiding die je nodig hebt. Zij hebben passie voor hun vak en brengen dit over op de leden. Iedereen kan bij ons bokstrainingen komen volgen, van jong tot oud, van beginners tot gevorderden, van recreanten tot sporters met wedstrijd ambities. We zorgen ervoor dat het boksen nabij Bussum toegankelijk blijft voor iedereen.

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Fitness 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Boksen regio Bussum

Boksen is de perfecte sport om fit te worden en fit te blijven. Zowel je fysieke als mentale gesteldheid zullen erop vooruitgaan. Met boksen train je je uithoudingsvermogen, snelheid, conditie, kracht, lenigheid, mentale weerbaarheid en nog veel meer. Als bokser ben je constant in beweging. Je moet altijd blijven bewegen, verdedigen, stoten en dit alles tegen oneindige combinaties van bewegingen. Deze uitdagingen zorgen er dan ook voor dat boksen een sport is waarop je niet snel uitgekeken raakt. Zeker onder de begeleiding van onze hoofdtrainer Jeremy Blijd. Jeremy is een professioneel bokser met een unieke persoonlijkheid. Hij geeft je de begeleiding die je nodig hebt, ongeacht je doelen. Tijdens het boksen in de regio Bussum vinden we het belangrijk dat iedereen verantwoord van elkaar kan leren. Bij Burning Heart staan respect, plezier en veiligheid voorop.

We kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat er geen drempel is wanneer je bij Burning Heart komt boksen. Onze boksschool nabij Bussum is daadwerkelijk voor ieder niveau. De leeftijden variëren van 6 jaar oud tot wel 81 jaar oud! Je hebt zelf alle vrijheid om te bepalen wat je wel en niet doet. Zo is sparren een onderdeel, maar het hoeft niet. Er zijn genoeg andere die alleen komen voor de techniek en conditie. Sommigen willen zelfs alleen op de bokszak, alles kan en alles mag. Je bepaalt zelf wat je doet en in hoeverre je je inzet.

Tarieven

Fitness onbeperkt

€ 50,00 / maand

Onbeperkt fitness
365 dagen per jaar
24/7 open

Burning Heart onbeperkt

€ 67,50  / maand

Onbeperkt fitness + groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Burning Heart beperkt

€ 42,50 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 47,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 40,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Jeremy Blijd

Met trots kunnen wij zeggen dat Jeremy Blijd onze trainer is. Jeremy is een professioneel bokser met veel wedstrijden op zijn naam en is een waanzinnig goede, gepassioneerde leraar. Hij is de drijvende kracht achter het boksen in de regio Bussum. Jeremy biedt begeleiding aan iedereen, onafhankelijk van je niveau of doel.

We zijn één van de grootste boksscholen van Nederland, dankzij Jeremy Blijd en ons topniveau aan boksers. Eén van onze eerste zelfopgeleide boksers, Kervan Boom, is recent onderdeel geworden van Team Nederland. Hij heeft al een paar regionale en nationale titels behaald. Momenteel zet hij al zijn zinnen op het Olympisch boksen.

Burning Heart

Ben je nieuwsgierig geraakt naar onze boksschool nabij Bussum? Kom dan een kijkje nemen op de Franciscusweg 307 in Hilversum. Burning Heart is heel goed te bereiken met het openbaar vervoer. Daarbij hebben we ruim voldoende gratis parkeerplekken voor onze sportschool. Stap gerust eens binnen, dan laten we je graag al het moois zien wat Burning Heart te bieden heeft. Wil je eerst een keer proberen of het goed bevalt? Meld je dan aan voor een gratis en vrijblijvende proefweek!

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen