skip to Main Content
Gratis proefweek

Judo Soest

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Judo Soest

Ben je geïnteresseerd in lessen judo in de buurt van Soest? Dan ben je bij Burning Heart in Hilversum op het juiste adres! Al vanaf 2.5 jaar geven wij les aan de kleine judoka’s. Geen enkel kind is hetzelfde en daar wordt tijdens de judolessen rekening mee gehouden. De ene klimt en klautert de hele zaal door, de ander kijkt wat meer de kat uit de boom. Onze meesters Stijn en Jasper weten de lessen judo leuk te maken voor iedereen!

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Judo in de regio Soest

Judo is een Japanse verdedigingssport. Respect en plezier staan voorop bij Burning Heart tijdens de lessen judo in de regio Soest. De lessen bestaan uit een aantal belangrijke onderdelen; valbreken en judotechnieken. Het valbreken is het leren vallen op de judomat zonder jezelf te bezeren. De judotechnieken bestaan uit grond- en staande technieken. Het leren van houdgrepen en worpen kom je zeker tegen bij de lessen van Burning Heart.

Kinderen raken niet snel uitgekeken op judo omdat er zoveel te leren is. Wij organiseren ook regelmatig judo examens. Dit doen we om de judoka’s doelen te leren stellen en deze te behalen, wat op een natuurlijke wijze zorgt voor motivatie en zelfvertrouwen.

Tijdens de eerste lessen verwachten we zeker niet dat iedere judoka direct een judo pak heeft. Dat heeft geen haast! Iedereen kan aantrekken waar hij of zij zich comfortabel in voelt.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Stoeikampioenen vanaf 2.5 jaar

Judo vanaf 2.5 jaar? Bij sportschool Burning Heart is het mogelijk! De les stoeikampioenen duurt een half uur en is voor judoka’s tussen de 2.5 en 4 jaar. Peuters zijn altijd in de weer; ontdekken, stoeien, klimmen, klauteren en ga zo maar door. Het hoort er allemaal bij! Tijdens de lessen judo nabij Soest is hier alle ruimte voor. Door op zo’n jonge leeftijd al te beginnen met een sport ontwikkelt de motoriek ongekend snel. En het is ook nog is ontzettend leuk. Vanaf de eerste les maakt jouw judoka direct nieuwe vriendjes en vriendinnetjes!

De ene judoka voelt zich gelijk helemaal thuis, de ander kijkt eerst even vanaf de zijlijn. Om iedere peuter het gevoel van plezier en veiligheid te geven, gaan bij ons de ouders lekker mee de mat op! Voor veel ouders is een half uurtje sporten met je eigen toekomstige judoka een heerlijke uitkomst na een drukke werk week. Stiekem vinden sommige ouders het nog leuker dan het kind zelf!

Geschiedenis

Judo is ontwikkeld door de Japanner Jigoro Kano en is van oorsprong een verdedigingssport. Jigoro was als kind een klein en slank mannetje. Hij werd veel gepest maar durfde nooit iets terug te doen. Toen Jigoro een jaar of 16 was startte hij met Jiu-Jitsu. Hij had gehoord dat je tijdens Jiu-Jitsu kan leren hoe je een fysiek sterkere tegenstander verslaat. Door de lessen die Jigoro volgde werd hij fysiek sterker en verbeterde zijn conditie, maar het belangrijkste was dat hij zich mentaal veel sterker begon te voelen. Jigoro Kano begon voor zichzelf op te komen. Alhoewel Kano vond dat Jiu-Jitsu veel goeds had, vond hij dat het er soms hard aan toe kon gaan. Hij zat vaak onder de pleisters en kreeg hier zelfs een bijnaam voor; ‘Bansoko’ (de pleister).

Kano vond dat het anders kon. Na veel trainen kwam hij in 1882 met de sport judo. In tegenstelling tot Jiu-Jitsu draait judo niet om je tegenstander verslaan, het is meer een soort spel hoe je iemand het beste kan werpen of in controle kan houden zonder diegene te blesseren. Tijdens judo leer je de kracht van je tegenstander te gebruiken om hem of haar te overmeesteren. Respect is van beide partijen is ontzettend belangrijk.

Interesse

Ben je geïnteresseerd geraakt in het aanbod van sportschool Burning Heart? Breng ons dan een keer een bezoek aan de Franciscusweg 307 in Hilversum. We laten je graag onder het genot van een bakje koffie of thee onze mooie sportschool zien. Wil je liever eerst kijken hoe de lessen judo nabij Soest je bevallen? Schrijf je dan in voor een gratis en vrijblijvende proefweek.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen