skip to Main Content
Gratis proefweek

Over Burning Heart

One gym – one fam

“It Ain’t about How Hard You can Hit… It’s about How Hard You Can Get Hit and Keep Moving Forward!”

Wie zijn wij?

Wij, Jerry en Daphne de Jong, zijn deze sportschool begonnen uit een passie voor sporten. Hiermee is een missie geboren om zoveel mogelijk mensen fit en gezond te krijgen en te houden!

Wij hebben de meest unieke gym gebouwd met alleen maar high-end, fantastische apparatuur en een ongelooflijk ervaren, gedreven en kundig team. Een ieder heeft zijn eigen specialisaties. Wij zijn beretrots op het team en wat er staat.

Kom langs en ervaar het zelf!

Een proefweek is gratis en vrijblijvend

 

Onze trainers

Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van de fitness?

De fitness is 365 dagen per jaar geopend.

Ma – vrij: 05:30 – 22:00 uur
Za & zo: 07:30 – 19:00 uur

24/7 sporten? Vraag naar de mogelijkheden aan de balie.

Hoelang zit ik vast aan mijn abonnement?

Je lidmaatschap is maandelijks op te zeggen. We werken met één maand opzegtermijn, die je betaald bij inschrijving. Als je opzegt voor de 25-ste van de betreffende maand, wordt er niet meer geïncasseerd.

Wat betaal ik bij inschrijving?

Bij inschrijving betaal je €25 inschrijfkosten, één maand opzegtermijn en de restanten van de huidige maand.

Werken jullie met een gezinskorting?

Zeker! Het derde lid dat zich inschrijft krijgt 30% korting op het abonnement, het vierde lid 40% korting enz. Let er wel op dat dit alleen geldt voor gezinsleden en dus niet voor familieleden.

Is het verplicht te reserveren voor de lessen?

Nee. Je kan voor alle lessen en de fitness van Burning Heart vrij langskomen.

Wat moet ik meenemen als ik kom sporten?

Spullen kunnen in het begin bij ons worden geleend. Alle vechtsporten worden gegeven op blote voeten. Voor een les Kettlebell, Bootcamp of FP30 dien je sportschoenen aan te trekken. Als je wilt fitnessen, is het verplicht een handdoek mee te nemen.

Kan ik 24/7 sporten in mijn proefperiode?

Nee, uit veiligheidsredenen is dit helaas niet mogelijk. Je kan naar binnen tijdens de openingstijden van de fitness. Doordeweeks is dit van 05:30 – 22:00 uur en in het weekend van 07:30 – 19:00 uur.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Opzeggen dient persoonlijk te geschieden door een formulier in te vullen aan de bar. Als je dit voor de 25e van de maand doet wordt er niks meer van je rekening afgeschreven en kan je de volgende maand nog blijven sporten. Dit komt door de maand opzegtermijn die je bij inschrijving hebt betaald!

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen