skip to Main Content
Gratis proefweek

BJJ Hilversum

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

BJJ Hilversum

Heb je interesse om BJJ in Hilversum te volgen? Dan ben je bij sportschool Burning Heart aan het juiste adres! We beschikken over een prachtige, grote budo Dojo waar meerdere keren per week BJJ gegeven wordt. Wanneer je de sportschool binnenstapt merk je het direct, de sfeer is uniek. We zijn een echte familie sportschool en geven lessen aan ieder niveau; van jong tot oud, van beginner tot gevorderde en van recreanten tot sporters met wedstrijd ambities. De slogan van Burning Heart is dan ook ‘one gym one fam’. De BJJ-groep is een gezellige en hechte groep die je met open armen ontvangen. Wij staan voor; vol energie in het leven staan, in balans zijn met jezelf en respect hebben voor elkaar. Sportschool Burning Heart zorgt ervoor dat de lessen BJJ in Hilversum leuk en effectief zijn voor iedereen.

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

BJJ in Hilversum

Burning Heart beschikt over een aparte afdeling in het gebouw om lessen BJJ in Hilversum te volgen. Deze prachtige ruimte noemen we de budo Dojo, budo staat voor Japanse vechtsporten. Er ligt een grote mat die is gemaakt om zowel staand als liggend fijn en veilig te kunnen trainen. De ondervloer is 4 cm hoog en daaroverheen ligt een spandoek, zodat we de vloer makkelijk kunnen desinfecteren. Iedere dag wordt de ruimte volledig schoongemaakt!

BJJ staat voor Braziliaans Jiu Jitsu. Het is een Braziliaanse op grappling-gebaseerde vechtsport. Het grondvechten staat centraal tijdens de lessen BJJ in Hilversum. Het doel van de sport is je tegenstander domineren en hem of haar zo snel mogelijk naar de grond werken. Vanuit hier ga je verder met het grondgevecht, om uiteindelijk je tegenstander zo snel mogelijk te laten afkloppen. Braziliaans Jiu Jitsu is voortgekomen uit het Japanse jiujitsu. Het idee is dat zacht wint van hard, of terwijl; een zwakker persoon kan met de juiste technieken en bewegingen zichzelf verdedigen tegen een sterkere aanvaller.

Tijdens bijvoorbeeld MMA, maar ook op straat, zie je een gevecht vaak op de grond eindigen. Kijk maar is naar een UFC-wedstrijd, het merendeel wordt beslist op de grond. Wanneer je het grondgevecht beheerst maak je dus vaak een grote kans je tegenstander te overmeesteren. BJJ is voor iedere vechter ideaal om te leren!

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Het bandensysteem

Het Braziliaanse Jiu Jitsu rangschikking systeem betekent het toenemende niveau van technische kennis en praktische vaardigheden van een beoefenaar binnen de kunst. Om aan te tonen welk niveau je beheerst wordt gebruik gemaakt van gekleurde riemen die je draagt als onderdeel van het uniform (de Gi). De Gi is niet verplicht tijdens BJJ, echter spreken we dan van grappling. Voor volwassenen bestaan de volgende banden (op volgorde):

  • Wit
  • Blauw
  • Paars
  • Bruin
  • Zwart
  • Zwart/ Rood (7e Dan zwart)
  • Rood (Grootmeester)

Naast de kleuren is het mogelijk strepen te krijgen op je band, maximaal 4 per band. Deze worden gebruikt om progressie aan te tonen tussen de verschillende niveaus per band.

Interesse

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze lessen BJJ? Breng dan eens een bezoekje aan onze sportschool! Burning Heart zit op de Franciscusweg 307 in Hilversum. We laten je graag onze prachtige sportschool zien. Wil je eerst kijken hoe de Burning Heart je bevalt? Meld je dan aan voor een gratis proefles.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen