skip to Main Content
Gratis proefweek

Gym Hilversum

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2600 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
3 etages
sportparadijs

Gym Hilversum

Wil je graag op een goede en verantwoorde manier aan je gezondheid werken? Dan moet je bij Burning Heart zijn! Deze gym in Hilversum is een echte familie sportschool. Zo’n sportschool waar je jezelf direct thuis en gewaardeerd voelt. Onze slogan is dan ook: ‘one gym, one fam’. Dit merk je dan ook direct wanneer je bij Burning Heart binnenstapt. De familiaire sfeer die in onze sportschool hangt is uniek! Bij onze gym in Hilversum is dan ook iedereen welkom. Of je al jarenlang rondloopt in de fitness of een beginnend sporter bent, bij Burning Heart begroeten we iedereen met open armen!

Ons aanbod

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Bijzondere lessen

Onze missie is om iedereen te laten sporten. Wie je ook bent, wat je ook hebt meegemaakt, bij sportschool Burning Heart gunnen we het iedereen om fit en gelukkig te worden en te blijven. One Gym One Fam.

Meer info

Fitnessen in de gym in Hilversum

Als je een goede sportschool zoekt voor fitness in Hilversum dan ben je bij Burning Heart aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over de grootste fitness in ’t Gooi. Wij bieden dan ook iedereen de mogelijkheid om op een verantwoorde manier aan hun gezondheid te werken in onze fitness. Wat onze fitnessruimte onderscheidt van andere sportscholen is het feit dat wij altijd blijven investeren en evolueren. Zo schaffen we met enige regelmaat volledig nieuwe fitness apparatuur aan of vervangen we de huidige toestellen voor verbeterde versies. Dit alles doen we zodat we jou de beste fitness ervaring kunnen bieden!

Ben je nog niet helemaal thuis in de fitness of wil je niet zelfstandig trainen? Geen enkel punt! In onze gym in Hilversum kun je gebruik maken van verschillende personal trainers. Deze trainers geven je altijd de begeleiding en persoonlijke aandacht om jouw sportieve doelen te bereiken. Samen bespreken jullie jouw doelstellingen en ga je aan de slag met verschillende oefeningen. Of je nu graag je vetpercentage omlaag wil brengen, je conditie wil verbeteren of je spiermassa wil verhogen, de personal trainer zal altijd een geschikte training voor je opstellen en je motiveren om jouw doelen samen te gaan bereiken!

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Verschillende lessen

Bij Burning Heart kun je niet alleen heerlijk sporten in onze fitnessruimte, we hebben ook een heel groot aanbod van verschillende sportlessen. Bij deze lessen zul je onder begeleiding van een ervaren instructeur heerlijk aan de slag gaan. Zo kun je bijvoorbeeld kickboks lessen volgen. Bij het kickboksen gebruik je je armen én benen. Het is een sport waarbij je fysiek en mentaal sterker wordt. Bij deze zeer intensieve en effectieve sport verbeter je zowel je conditie als je spieropbouw. De lessen kickboksen bieden we aan voor de jeugd vanaf 4 jaar op verschillende niveaus, voor zowel dames als heren. Daarnaast kun je bij Burning Heart ook deelnemen aan de bootcamp. Deze training wordt heerlijk verzorgd in de buitenlucht. Bij deze lessen werk je individueel of in groepsverband aan diverse oefeningen en verbeter je zowel je conditie als je kracht. Naast deze lessen kun je bij Burning Heart nog veel meer sportlessen volgen. Benieuwd naar het volledige aanbod? Dit vind je op deze pagina.

Interesse

Ben je nieuwsgierig geworden naar Burning Heart? Stap dan gerust eens bij ons vinden. We zitten op de Franciscusweg 307 in Hilversum. Wil je eerst een keertje komen proeftrainen? Meld je dan hier aan voor een gratis proefweek bij Burning Heart!

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen